1. herkese merhaba, iyi yıllar

    youreads ekibi olarak 2015 yılında sözlükle ilgili genel istatistikleri yayınladık.
    yorumlar ile ilgili istatistiklerin tartışıldığı başlığa buradan buradan,
    youreads 2015 ile ilgili bilançomuzun yayınlandığı başlığa buradan ulaşabilirsiniz.

    youreads'e emeklerini ve desteklerini eksik etmeyen herkese teşekkür ediyoruz. youreads bugüne kadar sizlerin desteğiyle geldi.
  2. abi
  3. merhabalar,
    youreads sosyal medya hesaplarını kontrol edecek, aktif tutacak; paylaşımlar yapacak, oraları buraları çiçek bahçesine çevirecek gönüllü youserlar arıyoruz.

    her bir hesap için birer kişi olmak üzere toplam üç kişiye ihtiyaç var. gönüllüyüm bu işe diyorsanız mesajınızı bekliyorum.

    edit: twitter hesabının kontrolünü biberbey, facebook hesabının kontrolünü redrock üstlendi. son olarak instagram hesabının kontrolünü de kamikame'ye verdik gitti.
  4. merhabalar,

    sitemize youtube embed video oynatma özelliği nedeniyle sezen aksu tarafından telif davası açılmıştı. uzlaşmada para ödemeyi kabul etmedik ve dava yoluna gittik. nihayet bu dava kesin olarak sonuçlandı ve telif ihlali yapılmadığına karar verildi.

    yine de benzer davalar ile uğraşmamak adına youtube embed özelliğini sitemizden kaldırmış bulunuyoruz. artık eklediğiniz youtube linkleri bir buton olacak ve kullanıcıyı youtube'a yönlendirecektir. bilginize
    abi
  5. Youreads kanal dergisi’nin haziran sayısı çıktı.

    Bu sayıda kitap ve film tanıtımları, deneme, şiir ve hikayeler, youreads seçkileri ve çizimler gibi birçok içeriğin yanı sıra “vitriol-yeni çağın şafağı” kitabının yazarlarından umut arda öngören ile yaptığımız röportaj yer alıyor.

    İki şanslı okur, bu güzel röportajın anısına, hediye olarak imzalı kitap kazanacak. Kendisine hem röportaj, hem de bu şık hareketi için teşekkürlerimizi sunarız.

    “vitriol-yeni çağın şafağı”nın imzalı bir nüshasına sahip olma şansını yakalamak için iki yol var.

    -twitter’dan youreads “vitriol-yeni çağın şafağı” kitabı ile ilgili gönderimizi retweet yapmak.

    -youreads.net’te “vitriol yeni çağın şafağı - arda öngören ve berk yüksel” başlığına kitapla ilgili görüşlerinizi yazmak.

    26 haziran gece yarısı yapılacak çekilişle şanslı iki okur belirlenecek.
    one