1. bir evlenme sebebi olarak görülecekse eğer asıl türk kadınlarinin evlenme sebebidir. zira kadinlar duzenli seks hayati konusunda erkekler kadar özgür degil. evlenince kadinlar icin tüm sınırlar kalkiyor.
  2. dürüst olmak gerekirse sıkıcı bulduğum durum. pek çapkın biri olmamama rağmen "yatakta yeni şeyler yoktur, yeni insanlar vardır" sözünün doğruluğuna katılıyorum. gene de partneriniz önemli tabii.
  3. ilişkili olduğunu düşündüğüm bir motto:

    "sex is like bridge if you don't have a good partner, you better have a good hand"

    "seks briç gibidir; iyi bir ortağınız yoksa iyi bir eliniz olmalı.
  4. aynı zaman da düzenli kadın dırdırı

    edit: espri olsun diye yazdığım entryi amma dikkate alan çıktı. kadınların çok konuşmasına itafen yazdığım bir entry di. bana kalsa konuşsunlar susmasınlar çünkü, kadınlar sustukça üstlerine gidiliyor, dövülüyor ve tecavüze uğruyor benim ki sadece basit ve sıradan bir espri idi ben ancak bu kadar yapabiliyorum belki.
  5. evlilikmiş kadın dırdırıymış bu mantıkla devam edenin sahip olamayacağı hayattır.
  6. türkiyede yaşayan ortalama bir gencin eksikliğini en fazla hissettiğidir.herşeyi olduğu gibi cinselliği de sağlıklı yaşamıyoruz.kafayı cinselliğe takmış bir adamdan ne bir bilim adamı çıkar ne de sanat.
  7. düzenli hayatından kasıt herhalde aynı kişiyle canın isteyince yapmaktır istekler zevkler kişiye göre değiştiğinden bir sayı belirtilmez
  8. düzeni yakaladıktan sonra bıkılıp düzensiz olmaya başlayan hayattır.
    zepur
  9. seks için düzen ve düzülen olmak zorundadır zaten. aksi nasıl düşünülebilir?
  10. rutine bağlamazsa ve partnerler arasında aşk varsa tadından yenmeyen durumdur...