1. ekşi sözlüğün türk toplumuna kazandırdığı en büyük oluşum. kaliteli bir e-kitap okuyucu ile birleştiğinde tadından yenmez, mükemmel bir hizmet. allah yapandan, uğraşandan, bizlere ulaştırandan razı olsun.
  2. dun kitap eklenmis olusum. uzun bir aradan sonra hem de. ozletmislerdi kendilerini.
  3. chrome uzantıları ile okumanın bir süre sonra sıkmasından ve fazla ilerleyememden ötürü insanı kindle araştırmaya iten oluşum. bir şekilde kitap okuma alışkanlığı kazanmak gerekiyor, güzel bir alternatif.
    1940
  4. bu konuda fazla bilgisi olan ve sistemi tam olarak anlamış biri kırmızımı yakabilirse çok sevinirim. birkaç sorum olacak.
  5. ekşi sözlükte sayfalardır legalliği tartışılan oluşum.
  6. e-kitap okuyucusu olanların roman- kitap kurtlarının ve uçuk roman fiyatlarına 20-30 liralar vermek istemeyenlerin can dostu olan servistir.

    bendeki arşivin büyük çoğunluğunu buradan çekmiştim. şuan arşivde 10b civarında kitap var. bulamadığınız kitap varsa bildirmeniz yeterli. seve seve yardımcı olurum.

    (bkz: amazon kindle)
    (bkz: kindle paperwhite 3)
  7. harika bir servis. sürekli değişen kodlar can sıkıcı olabiliyor. ailecek takip ediyoruz.
  8. mesela bir anda gelen montaigne okuma isteği gibi durumlarda, dışarıya çıkıp kitabı aramakla almakla vs uğraşmak yerine e-kitabı okumaya başlarsınız.
    severseniz daha sonra basılı halini de alabilirsiniz.
    she
  9. ingilizce kitaplar barındırıyor mu diye düşünerek merak ettiğim oluşum.
  10. yakında yayınevlerinin yüksek fiyatlarla sattığı kitaplar artık e kitap olacak. yazarın kazandığı para %7-10 civarı düşünün yani. sırf yayın evleri para kazanmasın diye yakında kindle almaya karar verdim. mesela ahmet ümit 20 tl lik kitabından 2-3 lira kazanacağına kendi sitesinden 5 liraya e-kitabını satar. yazar kazanır.