1. ingilizce kitaplar barındırıyor mu diye düşünerek merak ettiğim oluşum.
  2. yakında yayınevlerinin yüksek fiyatlarla sattığı kitaplar artık e kitap olacak. yazarın kazandığı para %7-10 civarı düşünün yani. sırf yayın evleri para kazanmasın diye yakında kindle almaya karar verdim. mesela ahmet ümit 20 tl lik kitabından 2-3 lira kazanacağına kendi sitesinden 5 liraya e-kitabını satar. yazar kazanır.
  3. chrome uzantıları ile okumanın bir süre sonra sıkmasından ve fazla ilerleyememden ötürü insanı kindle araştırmaya iten oluşum. bir şekilde kitap okuma alışkanlığı kazanmak gerekiyor, güzel bir alternatif.
    1940
  4. etik, yasal olup olmama kısmına hiç girmeden faydacı bir tutum sergilediğimi öncelikle belirtmek istiyorum.

    müthiş bir paylaşım.

    özellikle türkçe e-pub olayı henüz istenilen seviyede değil. genelde dünya klasikleri ile son dönem çıkan kitapların e-book halleri mevcut.

    bir çok foruma üye oldum içeriği ve uzantısı uygun bir elin parmakları kadar e-book bulabildim. satın da aldım. bu durum kitap okuyucumla^:sony reader prs-t2, modelini yazdım çünkü kitap okuyucu almayı düşünen arkadaşlara fikir verebilirim.^ arama mesafe soktu sadece ingilizce okumalar için kullanmaya başladım.

    sağolsun youser arkadaşların başlık altındaki yorumlarındaki yönlendirmeleriyle çoğu gerçekten iyi durumdaki 4604 adet e-pub'ı (tamam seçmedim ama içerisinde okumak istediğim yüzlercesi var) kitap okuyucuma yükledim, bir cihazın içerisine neredeyse kütüphane sığdı.

    acayip.
  5. Hakkında, ekşi sözlük'te şöyle bir yazıya rastla(tıl)dım, tüm arşivi indirmeden kitaplara bakıp istediklerini indirmek isteyenler için faydalı olmuş ;)
  6. eskiden arşivlediğim ve meritokraside olmayan veya daha iyisi bulunan epubların olduğu klasörümü buraya açıyorum.
    link
  7. dun kitap eklenmis olusum. uzun bir aradan sonra hem de. ozletmislerdi kendilerini.
  8. sanırım yine ulaşılamıyor.
  9. bu konuda fazla bilgisi olan ve sistemi tam olarak anlamış biri kırmızımı yakabilirse çok sevinirim. birkaç sorum olacak.
  10. ne oldu yahu patladı mı bu güzelim platform? tam yavaş yavaş kaliteli içerik sunmaya başlamıştı, bilgisayar format yedi gitti bütün içerik. tekrar kurdum ama şu an gelen giden yok bende.

    ekşiye göz gezdirdim. temizlik yapılıyor diye bir şeyler okudum. acap bundan mıdır bu ölüm sessizliği. yoksa "alp er tunga öldi mü?
    isız ajun kaldı mu?
    ödlek öçin aldı mu?
    emdi yürek yırtılur."