• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (0.00)
edgeplay a film about the runaways - victory tischler-blue
eski the runaways basçısı victory tischler-blue (vicki blue olarak da bilinir) tarafından hazırlanan 2004 yapımı belgesel.

film the runaways üyelerinin geçmişlerini, grubu nasıl kurduklarını ve the runaways dağıldıktan sonra hayatlarının nasıl devam ettiğine odaklanıyor.


  1. the runaways'in menajeri, yapımcısı kim fowley'nin "ya bana 10.000 dolar verirsiniz ya da filmde söyleyeceğim her şeyi şarkı olarak söylerim" diye şart koştuğu ve vicki blue'nun kim fowley'nin belgeselde olabilmesi için büyük çaba sarf ettiği belgesel.

    ayrıca joan jett "the runaways her şeyiyle bana ait, siz benden izin aldınız mı da böyle bir belgesel çekiyorsunuz?" diye ilk önce belgeselin yapımına karşı çıktıysa da sonra çeşitli şartlar öne sürerek hem belgeselde görünmüş hem de belgesele izin vermiştir. zaten kendisi daha sonra kristen stewart'lı bir film çektirmiştir bu belgesele rakip olması için. yaşlandıkça çirkefleşiyor sanırım eski rock yıldızları.

    ayrıca bu belgesel yayınlandıktan sonra the runaways'in eski davulcusu sandy west akciğer kanserinden yaşamını yitirmiştir. bu kayıp üzerine joan jett tekrar efendileşmeye başlamıştır nedense. eric clapton'ın oğlunu kaybettikten sonra efendi bir adam olması gibi...