1. yönetimi bugün sedet'ten dürümlerin efendisi kanzuk'a geçmiştir. hayırlı olsun
    tes
  2. seviyenin gitgide düştüğü,trollemenin sanat sayıldığı fazla popüler olmanın bedelini ödeyen ilk göz ağrımız. kaldıkça küflenir gidemedikçe çürür (bkz: kanzuk)
  3. herkesin kendinden olmayana küfür ve hakaret yardırdığı güzel sitecik. kemalist atatürkü sevmeyene aptal der, mühafazakar kemaliste dinsiz der. zeka seviyesi birbirine yakın iki tarafın kapışmasına ev sahipliği yapan bir yer. öyle işte efenimm. zevkle takip ediyoruz.
  4. kutsallığı bozulmuş bilgi kaynağı (bkz: çöp kutusu)
  5. ırgatların emekleriyle dürümleri yuvarlayan ağaların sitesi. neyse ki ağanın biri doyup ülkeyi terkedince gerileme süreci başlamış oldu.
  6. hala internette bir şey ararken ekşi sözlüğe başvurmayan var mı aranızda? çöp kutusu haline gelmesinde herkesin payı var. buranın çöp kutusu haline gelmemesi için ne yapacağız?
  7. günümüz dünyasında gücü elinde bulunduranın keyfi tutumlarının bir benzerini yöneticileri tarafından gerçekleştirildiği sosyal platformdur.
  8. beni youreads ile tanıştıran sözlük. keşke böyle bir yerin varlığından daha önce haberdar olsaydım.
  9. terörist sevicilerin doluştuğu sözlük. apo denen bebek katilini ve pkk terör örgütünü ayan beyan destekleyen yaşam formları olmasına rağmen hala bir müdahalede bulunulmuyor.
    slipo