1. pis ayakkabılarını değiştirmeden girecekleri evi kirletmeyeceğini düşünen yazarlardır.
  2. ekşiden gelmedim, ekşi sözlüğe bir kez yazar olma girşimim oldu oldu ancak başarısızlıkla sonuçlandı. sadece okurum. son yaşaan olaylar esnasında youreads diye bir yerin varlığından haberim oldu. ekşiden entry silerek buraya gelen yazarlara niye cüzzamlı muamelesi yapıldığını anayamadım. seni yazarlıktan çıkarıp, yerine onları mı aldılar? yoksa "ekşici" etiketi yemiş bu insanlara karşı hasedin mi var? ekşi sözlükten geldim şeklinde gereksiz bir kartvizit olayına girmediği sürece, kendisine ayrıcalık talep etmediği sürece( böyle bir talepte bulunan olmaz heralde) o adamın nerden geldiğinin ne önemi var?
  3. ekşi sözlüğün son tekneye binenlerinden değilim öncesinden yavaş yavaş yazmayı bırakmıştım. burayı da ekşi sözlükten duydum inkar edecek değilim.

    pek gelinen yerin bende önemli olduğunu düşünmüyorum.

    burayla ilgili ise gerçekten sevdimi söyleyebilirim. umarım daha güzel paylaşımlar ile bilgil alışverişi sağlanır.
  4. bu durumda youreads isveç'tir ekşi de suriye.
  5. gelirken pahada ağır yazılarını da yanlarına almalarını dilediğim yeni youserlar. hoş geldiler. kaliteli yazılarını okumaya devam ettikçe hepimize daha da hoş gelecekler bence.
  6. doğru olmadığını düşündüğüm tanımlama.
    ekşi sözlükte yazar değildim, çok uzun zamandır her gün günceli oradan takip ediyordum. bir de geceleri uyurken sözlüğün geçmişinden ötürü ilgimi çeken konulardaki başlıklarda 2000lerin başlarında ne yazılmış, şu an ne yorumlar var okumak en büyük keyfimdi. her gün 10-15 defa girdiğim sözlüğe girmeyi son on gündür azalarak bıraktım ve evet bir boşluk oldu. burayı da ekşide yazar olan arkadaşım söyledi.
    bu ülkede bir çok konu yeterince yıpratıcı ve çok az kişi bir birine saygı duyuyor, çok az kişi bir birini dinliyor. ekşideki huzursuz ortam, insanların üzerinden hak yenilmesi okuyucu olarak da rahatsız ediciydi. ben sadece konuşulmasına değer konularda insanların fikirlerini merak ediyorum, bilgi yeterince paylaşılan bir olgu değil, kaliteli şekilde paylaşılması temennim,burası aynı kalitede kalarak daha da büyüsün isterim.
  7. umarım sözlüğün konseptini kısa sürede anlayacak olan göçmenlerdir, sol framede 'içlik giyen erkek' 'epilasyon yapmayan kız' gibi başlıklar görünürse buranın tadı kaçar. gelmişler hoş gelmişler başımızın üstüne. ama fakat lakin günde en fazla 30-40 entrynin girildiği günleri özlemek istemiyorum.

    youreads konseptine sahip çıkalım sevgili yeni youserlar.
  8. eksiden gelenlerin hepsi bir degil; kimisi hasretle yanip tutusacak, geri donebilmem icin bir bahane olustu mu diye her dakika eskiye goz atip duracak , ama kiminin de hic umrunda bile olmayacak, yavas yavas yeni sigindigi limanlara yerlesmeye calisacak. sarmazsa hic muhim degil, baskasina bakacak.

    6 yillik eski eksisozluk yazari olarak ben ikinci grupta sayilirim, oyle degisen temadir, eksiseyler filan yuzunden degil, kanzuk denen elemandan artik iyice midem bulandigi icin ayrildim, fazlasi degil.

    burasi iliman simdilik, bakiniyorum. bu basligin acilmasi iyi oldu, hem ev sahiplerimiz hakkinda fikrimiz oluyor - ki benim icin en onemli olcut - hem de diger gocmenleri taniyoruz.

    nacizane gorusum youreads'in bu akina ihtiyaci oldugu yonunde. burasi guzel dusunulmus guzel insaa edilmis ama henuz donatilamamis bir yer, odalar sessiz, duvarlar bombos.

    yoneticiler bu surecte cok yorulabilir, ama ozen gosterirlerse emeklerinin karsiligini alacaklardir. kolay gelsin.
  9. sadece ekşi sözlükteki malum süreçte gösterdikleri duruş ve tavırla bile saygımı kazanmış,ülkeye dair umutvar olma sebeplerindendir.hoş gelmişler sefa gelmişler.
  10. ekşi sözlük sol frame'de olan tüm başlıklar burada açılmış durumda bence çok fazla uzaklaşmış olamazlar.