1. bende bu ekşi sözlük camiasının acımasız fütursuz tokatını yiyenlerdenim. eskiden her gece uymadan önce en az üç saat takılmadan uyuyamazdım. hastalık haline gelmişti, sabahlara kadar okudukça okuyasım geldiği zamanları bilirim. ya şimdi? yok baba, üç günde bir anca girip onda ise ilk üç debeyi okuyup çıkar oldum. yazık mı ettiler yoksa saçma politikalarından dolayı iyi mi oldu kestiremiyorum açıkcası.

    neyse uzun lafın kısası youreads'in çizgisini bozmaması dileğiyle. (bkz: geri geri gidemeyen hayvan)
  2. kaçamamışlar.

    hala orada kalmışlar. şu faslı kapatalım dedikçe aynı şeyi yazmaya devam ediyorlar. dahası aynı başlık tarzında yeni başlıklar açıp aynı şeyleri sıraliyorlar ki kaçamadiklarinin en net kaniti. malumunuz orada da herhangi bir başlık açıldığında o başliğın türevleri çoğalır.

    vallahi hala kaçamamamissiniz. bir kaçsanız belki güzel olacak. sol frame de rahatlayacak.
  3. ben de ekşi'nin son zamanlardaki tutumunu beğenmeyip bu kervana katıldım. özellikle kanzuk'un işleri eline almasından dolayı çok bozdu. bu sözlüğü de debe'nin en başındaki entry'den görüp geldim, bir beklentim yoktu, çoğu çalıntı sözlük gibi olur diye düşünmüştüm ama beni gerçekten şaşırttı. ekşi'nin formatını birebir kopyalamayıp tam aksine özgün bir sözlük yaratmış. kitap, film, müzik eleştirmeleri ve değerlendirmeleriyle sözlükten çok kültür sitesi olmuş. ben gerçekten beğendim ve kesinlikle özellikle yazar arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.

    tanım: umarım daha fazla yazarın yapacağı eylem.
  4. büyükşehirin keşmekeşinden ve diktasından bıkıp, özgür sahil kasabasına iltica ettim efendim.
  5. sessizvesakin dosta teşekkürler, umarım bu platform hepimiz için hayırlı olur, despotizme hayır sesimizin yankısı olur.
  6. ekşi sözlüğü yaklaşık olarak son 2 yıldır her gün düzenli takip ediyordum sadece okuyup beğendiğim entryleri favorilere kaydetmek için bi hesap açmıştım fakat şu son tasarım değişimi ve artan reklamlardan dolayı yaklaşık olarak 2 haftadır hiç girmediğim ekşiye bugün şöyle yatmadan önce bi bakayım derken youreads le karşılaştım sitede yavaşlık olduğundan dolayı çok inceleyemedim ama sade tasarımı çok hoşuma gitti samimi bi ortam oluşursa tadından yenmez . belki artık okumanın yanında yazmayada başlarız .
  7. ekşi sözlük yazarlarının sözlük hakkındaki şikayetlerinden ziyade, youreads sitesinin formatının yazarları çektiğini düşünüyorum.
  8. ekşiye yazar olarak katılamadım.halen çaylak olarak bekliyorum.ama her zaman sıkı bir okuyucusu oldum.vefasızlık etmek istemem ama ben de yazmak istiyorum be dostlar.ekşide çaylak olmak ağzınız bantlı diyaloğa girmek gibi.içinizde fırtınalar kopuyor ama siz bir sonraki mesajı okumaya başlamışsınız.
  9. benim de içinde bulunduğum grup. kendimi türkiye'den norveç'e sığınmış gibi hissediyorum ohh mis
  10. aslında bir yerden kaçtığım filan yok, niye kaçalım ki biz yazarız, yazacak bir yer elbet bulunur,
    yazmayınca öleyazıyorsan bulursun bir çare ölmemek için.
    sadece yazacağım yeri seçme hakkına sahibim ve dayatılmış terbiyesizlikten hoşlanmıyorum.
    ekşi'de olan şey bu dayatılmış terbiyesizlik. kalıbına kulpuna uydurulmuş beslendiği kaynağa tükürmüş bir imtiyaz sahibinin hezeyanları ve ego-lego ilişkisine katlanmak zorunluluğu yok kimsenin.
    ben de katlanmama hakkımı kullanıyorum.
    kaçmak filan yok arkadaşlar. kaçmak yanlış fiil bu yüzden benim için.