• youreads puanı (9.57)


  1. hem sözleri hem de elektro alt yapısıyla sürekli dinlenilebilecek bir parçadır. dinledikten bir süre sonra bir parçanız olduğunu hissedersiniz zaten.
  2. yapma bunu.

    yine karşılaştık. yıl kaç hatırlamıyorum, internette rastgele bulmuştum. sonrasında arkadaş ortamında dağıldı bu şarkı. en sevdiğiniz insanlara söylerdiniz bu şarkıyı. acınıza ortak olsun diye. yeniden karşılaşmak kötü oldu yahu. my burnin' flame...
  3. düş sokağı sakinleri'nin ' seni tanımayan yok bu şehirde' adlı parçasıyla aynı alt yapıyı paylaşan (zannımca), ruha dokunan yumuşak eser.
  4. akşam üzeri yorgun argın bindiğim otobüste başımı cama yaslamak suretiyle dinlemeye başladığım, tekrarda olduğu için tahminen birkaç kez de dinlediğim, beni kendi içine fütursuzca çektiği için inmem gereken durağı kaçırmama ve bunun farkına ancak dört durak sonra varmama sebep olan şarkıdır kendisi. evet.
  5. "şarkı" olarak tanımlamak ne kadar da üzücü. sevinçlerin,üzüntülerin,soru işaretlerinin,yaşanmışlıkların hatta hiç yaşanamayacak olanların belirsizliğindeyken hissedilenlerin dışa vurumu. her gün bir doz alınması gereken duygu takviyesi.