1. finansbank'ın fiziki yapılar olmadan hizmet veren yan bankacılık şubesi. pek çok ödülü vardır en iyi müşteri hizmeti dahil.

    özellikle steam ve spotify kampanyalarıyla dikkatleri çekmişlerdi. birkaç gün önceden itibaren de babil.com ve seslenkitap.com siteleriyle de anlaştıklarını duyurdular. kampanyalar zincirine kitaplar da eklenince artık iyice dikkatleri çektiler sanırım.
  2. efsane bankacılık hizmeti. türkiyedeki en iyi innovasyon örnekleri nedir deseniz garanti bankasından yaptığı ilklerden ( akın öngör amcamızın elini öperim) sonra bu hizmeti söylerim. hatta bu daha iyi bile olabilir bilemedim bak
  3. bu adamlar yüzünden ablamla görüşmez oldum. şöyle ki: ablamla aynı şehirde üniversite okuyoruz. ailemiz de sık sık para gönderiyodu bize ancak diğer bankalar para transferi için işlem ücreti kestikleri için birimize gönderiyodu biz de buluşup parayı paylaşıyoduk. (bkz: fakirlik) . sonra ben bu enpara'yı keşfedince ikimiz de birer kart çıkardık. sonuç: 20 gündür ablamı görmüyorum. artık sadece arada bir buluşup yemek falan yiyiyoruz o kadar. :)

    bu arada kurban olayım şu steam kampanyasını uzatın ya :/
  4. şubat ayında yaptıkları d&r kampanyası ve eğlence kampanyası vasıtasıyla kullandığım spotify indirimleri bugün hesabıma geldi. tişikkirler enpara.

    tek cümlede üç firmayı da övdüm ama beleşe yapıyorum. reklam yok kesinlikle.
  5. finansbank bünyesinde bulunmasından dolayı ilk başta negatif bir algı yaratan ilişkilendikçe bu algıyı değiştiren sanal bankacılık sistemi. çeşitli kampanyalarla müşteri sayısında ciddi artış saglayabilir.
    fuzz
  6. bir ekşi sözlük kutsalı. ayın en paralısı uygulamasıyla verimsiz müşterilerini ayıklamaya çalışmaktadır. başarılı bir bankacılık deneyimi (bkz: so far so good)
  7. bedava oğlu bedava.
  8. ücretsiz eft , hesap işletim ücreti yok , kredi bir tıkla hesapta , birde kredi kartı çıkarsalar tadından yenmez .
    insan kıllanmıyor değil :)
    umit
  9. hayır google play den kampanyalı 0.20 tl lik oyun alıyorum yarısını geri veriyor başka bankalar olsa üstüne işlem ücreti ister ayınenparalısından selamlar
    jedi7