• youreads puanı (7.58)


  1. en güzel türkçe alternatif albümlerden bir tanesi. can tanesi. yessin onları babası.
    gizeh
  2. bir şahsın veya grubun full albümünü oturup hatim ettiğim nadir olmuştur. günlerdir casper marka bilgisayarımdan bu adamlar dışında çık sesi çıkmadı. alkolle tüketilmesi tavsiye edilir. kadın şarkısını sabah saat beş buçuk ta dinlemekte fenaymış. akustikhane'ye de çok teşekkürler bu adamlar çok yakışmış oraya.
  3. son yılların en iyi yerli albümlerinden birisi.
    adamlar'ı yeni öğrendim, başucu albümü olmaya aday.
  4. 15 temmuz akşamından sonra eskisi kadar marjinal bir isme sahip olmayan şarkı
  5. içerisinde göndermeli şarkılar barındıran çok güzel saklanmalı çok sevmeli bir albüm.
  6. ya bir albüm düşünün size arkadaşınızın arkasından 'abi kafanda kurbağa var' dedirtsin hatta gece 5 buçukta sevdiğiniz insanları aratıp 'saat sabah beş buçuk müsadenle rock n roll' dedirtsin. utanmazsan unutmamı telefon zil sesi yapın. dünyaya kızınca herkesin içinde koca yaşlı şişko dünya diye bağırın. ateş ederimi goygoyunuza alet edin. uzun süre görmediğiniz arkadaşınızada dönüp eski dostum tankla gelmiş dersiniz tam olur.resmen yaşam gibi bir albüm.
  7. çok eğlenceli keyifli bir o kadar da "anlamlı" albüm. hatta "anlamlı" olması dolayısıyla kimi kesimler tarafından hoş karşılanmayacak bir albüm. hatta o kimi kesimler bu "anlamlı" olayını sevmezlerse yasaklayabilirler bile. severek bıkmadan dinlediğim albüm. ha bi de bağıra çağıra söylediğim.