1. itiraz etmeye gerek olmadan salak olan için dark side'a geçiş kapısıdır, kafasını kullanabilen ise gücü içinde bulacak ve ya rebel'e yada jedilığa ilk adımı atacaktır.
  2. ingilizcesi ''marijuana'' olan bir uyuşturucu çeşididir.
  3. ingilizcesi sanıldığı gibi marijuana olmayan bitkidir. marijuana; gerek bazı durumlarda işlenmiş, gerekse farklı tekniklerle farklı şartlar altında yetiştirilmiş, genellikle çaprazlama yoluyla birbirinden farklı cinslerin melezlenmesi ile ortaya çıkan, bilinen esrardan çok daha kuvvetli ve de pahalı olan uyuşturucu çeşididir. esrar ise bildiğimiz topraktan kendi kendine çıkan bitkidir. çoğu zaman.

    birkaç youser'ın da dediği gibi sanıldığı kadar öcü olmamakla beraber, yine de ülkemizde yetiştirilmesi, satılması, temin edilmesi, bulundurulması, tüketilmesi ve de (buraya dikkat) özendirilmesi kanunlarca yasak olup, yaptırımları bulunmaktadır.

    bana ve de tahminimce birçok insana kalırsa gereksiz, zaman kaybı olarak gördüğüm bir uğraştır, devletin bu meretle bu kadar uğraşması. ancak bir de ilaç sanayii, alkol şirketleri ve alkolden toplanılabilen verginin kolay (!) ve fazla olması gibi sebepleri de göz önüne almak gerekir kanaatindeyim.

    fakat yine de ölmeden bir nebze de olsa legalleştiğini göreceğimizi düşünüyorum. muhtemelen ilerleyen tarihlerde de insanlar bu günler ve uygulanan saçma kuralları tartışırken esrarın illegal olması meselesine de değinip, " yahu atalarımız da birazcık gerzek miymiş? " diyeceklerdir diye düşünüyorum.

    gelgelelim şimdilik yasak ise, herkese her şart altında yasak. içmeyin oğlum. içecekseniz de illa para biriktirip yurtdışına çıkarak düzgününü için, paranızı çar çur etmeyin.
    zorg
  4. cannabis (bkz: kenevir) türlerinden elde edilen uyuşturucu bir drogdur.
    ülkemizde tarım bakanlığı'ndan izin alınarak cannabis sativa türü (bkz: hint keneviri) yetiştirilir ancak esrar eldesi ve satışı yasaktır.
    beyinde hipokampus bölgesine etki eder.
    rosa
  5. alkolden daha sağlıklı değildir , aksine çok daha kötüdür. aynı şekilde sigara da bundan daha zararsızdır vadesine göre. küçük ve bilgisiz ayanlar ortaya atmıştır marijuana iyi bunlardan diye , yemeyin böyle şeyleri. yasal değildir ayrıca.
  6. alkolle aynı zararlara sahip bitkidir.^:al beni lan^
  7. haşhaş ve hint kenevirinden çıkarılan uyuşturucu madde.
  8. istanbulda olup bulamadığım uyuşturucu maddedir. istediğinizde bulmak için bağlantıya sahip olmanız gerekmekte. bu bağlantıları olanlar için mesaj kutum beklenti içine girse de, yasal değildir ve kullanılmaması gerekir.
  9. microsoft bile yasal esrar satışına başlamış hadi hayırlısı.

    edit: haberin linki daha doğrusu girişimlere başlamış diyelim.