1. avrupa basketbolunun gunumuzdeki 2 numarali kupasi... ilk defa bir turk takimi tarafindan kazanilmistir bugun. tebrikler galatasaray.

    not: the godfather uyardi sagolsun. burda kastedilen erkek takimidir. kadinlarda daha once yine galatasaray kazanmisti bu kupayi.
  2. 2015-2016 sezonu şampiyonu galatasaray odeabank olmuştur. samimi tebriklerimi iletiyorum, başarılı bir sezon geçirdiler.
  3. 15-16 sezonunun kazananının galatasaray odeabank olduğu avrupa basketbol kupası.tebrikler galatasaray.
  4. söyleyen oldu mu bilmiyorum ama 2015-2016 sezonunun kazananı galatasaray odeabank olmuştur. tebrikler gs.
  5. bu sezon şampiyon galatasaray olmuştur. tebrikler aslanlar.
  6. maça gitmiş biri olarak müthiş bir duyguydu. tebrikler ergin ataman ve tüm ekibe. ayrıca maç başında 'türkiye laiktir laik kalacak' diye bağırmasıyla gurur duyduğumu da belirtmeden geçemeyeceğim.

    darısı fenerbahçenin başına
  7. galatasaray sonuna kadar hakettiği bir kupayı aldı. zaten galatasaray çok büyük geldi eurocup'a el de olsalardı çok rahat top 16 görebilecek güce ve hırsa sahipler. artık avrupanın basketbol merkezi türkiye olmak üzere. yıllardır erkek ve kadınlarda sürekli tepeye oynuyoruz ligimiz avrupanın en iyisi en çok mücadeleye sahne olan ligi. artık bunu kupalarla taçlandırmaya başladık. sıra fenerbahçe ve euroleague kupasında. dün ergin ataman çok doğru şeyler söyledi inşallah çifte kupayla kapatacağız avrupada sezonu.