1. hiç sevmedim, sevemedim ayı. havası olmasa nefret eder, yaşamadan atlamak isterim.
  2. hayatta aşık olduğum tek kişi ile eylülde tanışmış ve çıkmış olduğum için hafif bir hüzün barındırsa bile sonbaharı çok sevmemden ve onun başlangıcı olmasından ötürü en sevdiğim aydır. hele ki sıkıcı yaz zamanı bitmiş ve yeniden iş güç başlamıştır.
  3. kış günü dogdugumdan mıdır bilmem , kışın gelişini hep özlerim ama bu sene yaz bana bitmek bilmedi şimdi böle bakınca eylüle daha da bir kıymetli oldu 'eylül' söyle rahat bir nefes alıp ohhh be dedim ...hosgeldin sonbahar toprak , yagmur kokusu, sesi huzur , sıcak aile ortami , hepsi sensin
    olmazsan olmaz
  4. tatilin bittiği ve hayatın rutinine döndüğü aydır sonbahar başladığı için bende bi depresyon yapar ama bende her ay oluyo bu diğer aylardan tek farkı doğduğum ay olmasıdır
    wtf
  5. hüzün ayı. Ama hüzünlü değil bence. Eylül sabırsızlarının hüznüdür.
    sezgi
  6. 12 koca ay içerisinde en ama en huzurlu , en hüzün dolu ayı.

    beraberinde getirdiği senenin ilk yağmuruyla birlikte yerden yükselen toprak kokusu bile eylül ayı dendiğinde beni mutlu etmeye yeten faktörlerden biridir.

    edit : imla hatası yok , cümle yanlışı yok , anlatım bozukluğu yok. sadece öznel yargı içeren bi entry neden eksilenir ve zülfiyar olur ben anlamıyorum. neyse canınız sağolsun.
  7. 11 gün önce uğurladığımız romantik ay.
  8. tekinsiz zamanlar bu zamanlar... sokaklar boşalır, şehirler sessizleşir. herkese bir dinginlik ve hüzün çöker. dökülen yapraklar, boş sokaklar, soğuyan hava, tam bir medcezir zamanları.

    bu kadar hüzne rağmen çok sevdiğim aydır aynı zamanda. sokaklara çıkıp anlamsızca dolaşasım gelir sürekli. bu ayda doğmuş olmamın da kişiliğimde bir etkisi olduğunu düşünmüşümdür hep.

    ayrıca bir kızım olursa eylül ismini vermek istiyorum :)