1. genç ve yetenekli sinema oyuncusu.

    the perks of being a wallflower filminde seyrettikten sonra kimmiş bu diye bakma isteği uyandırdı. çünkü gerçekten ekrandan taşan bir oyunculuğu var. özellikle doğallığın bu kadar iyi yansıtılabileceğini düşünmezdim. gerçekte nasıl biridir bilmem ama filmdeki karakter için keşke bu adamı tanısaydım deyiverdim.
  2. önce the perks of being a wallflower filminde izledim. o kadar dikkatimi çekti ki necidir yaşı kaçtır hangi filmlerde oynamıştır diyerek araştırmaya girdiğim kişidir kendisi. sonra we need to talk about kevin filminde başrol olduğunu gördüm. yorumlara baktım baya sağlam film şeklinde bahsediliyordu. bir arkadaşımın da ısrarı üzerine izledim. oyunculuğunu top a çıkardığı filmdir bence. muazzam bir oyunculuk sergilemiş.
    !---- spoiler ----!

    kevin baya sorunlu psikopat bir karakter olmasına rağmen o kadar iyi geçirdi ki duygularını bana sanki kevin i oynarken yaşamış gibi.

    !---- spoiler ----!
    ayrıca harry potter serisinin eski dönemlerini anlatacak olan fantastic beasts and where to find them filminde de kendisi göreceğiz. yolu baya açık bir arkadaş.