1. bu gece ukraynasporluyum. ülkede iki adamın^:biri lorel diğeri hardy^ gözümüzün önünde mastürbasyon yapmalarından, milletin de bunlara imparator, reis, komutan demesinden gına geldi. komutanı bunlar olanın burnu boktan çıkmasın.
  2. s.ktir olup gitmesi gereken, türk futbolunun başına bela olmuş insanımsı.
    zepur
  3. evrendeki en iyi teknik direktör..

    hava şartlarından dolayı izlanda'ya yenilmiş olmamız bu gerçeği değiştirmiyor. neticede terim elinden geleni yaptı. 4-6-0 gibi muazzam bir taktikle sahaya sürdü aslanlarını. eğer hava şartları bu denli kötü olmasaydı, maça forvetsiz çıkmamıza rağmen 5 atardık.

    maç boyu hiç pozisyon üretemedik çünkü rakip kalenin önüne çığ düştü. gole giden oyuncularımız hortuma yakalandı. gol olacak şutlarımız, karşıdan esen sert rüzgar nedeniyle yavaşladı ve kalecinin kucağına düştü.

    anlaşılan milli takımımıza fifa tarafından komplo kurulmuş. bu hava şartlarında maç oynanmasının başka açıklaması olamaz!

    hava şartları demiş miydim?
  4. lafa gelince mevlana, işine gelmeyince maganda
  5. milli takım'dan istifa etmiştir. güzel bir gelişme, ama umarım bu olaydan sonra arda turan kendine pay çıkartmaz.
  6. galatasaray futbol takımının şu anki teknik direktörüdür.
  7. sayesinde galatasaray lig sonuncusuna 7 tane attı bugün.
    yiyorsa kadıköy’de fenerbahçe’yi farklı yense? ya da şampiyonlar ligi’nde en az yarı final oynasa? bir daha alsa uefa kupasını? veyahut taraftarı edebli, düzgün olsa olur mu? bence de olmaz...

    twitter’da bunu yazınca “kudurduğumu” yazdılar ve sinkaf, küfür dolu şeyler söylediler.
    im”para”tor’u böyle olanın taraftarı da böyle oluyor tabii.

    not: galatasaraylıyım, evet.
  8. galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesi.

    kariyerinin sonuna gelmiş iken fatih terim gibi bir şahsın kendi kurmadığı bir takıma,sezon ortasında gelmesi ve şampiyonluk adayı olan 4 takım arasında kadro kalitesi bakımından 3.olabilecek takımın idaresini ele alması onun hakkında yapılan tüm olumsuzlukları silmiştir benim gözümde.fatih terim boşu boşuna kendisini riske atmaz,kibrinin ve egosunun ne denli yüksek olduğunu tüm türkiye biliyor.ancak bu durumda tek bir sebep olabilir,o da bu adam harbiden galatasaray'a sevdalı.

    ha dersiniz para pul çok alıyor,tff'ye dava açtı falan filan.yahu adam onlarca kez uefa elit teknik direktörleri arasında gösterilmiş,zirvelere çağrılmış.aldığı kupa sayısının haddi hesabı yok.

    öyle şeyler yaşattın ki uğrunda ölmeye değer hocam.florya'da yenilettiğin bilboard'la kimlerin neden seni bu hale düşürdüğünü görmememiz için aptal olmamız gerekir.
    eale
  9. 10 ocak 2022 tarihinde, ligdeki kötü oyun, kötü skorlar ve saire sebebiyle görevden alındığı duyurulan teknik direktör.

    bu kararı; sadece "ipleri fatih hocaya devredip idare kısmına bakacağım" vaadiyle başkan seçilmiş burak elmas yönetiminin alması da ilginç. ya taraftar desteğinin de azaldığını gören (hem terim hem de büyük umutlarla seçilen elmas için destek azalıyordu) yönetim bu hamleyi yaptı, ya da terim "nasıl olsa işler biraz kötü gitsin beni geri çağıracaksınız, daha fazla küfür yemeden bir iki yıl ara verelim yine" diye çekildi. öte yandan, sadece galatasaray camiasında değil spor medyasında da büyük bir güce sahip terim'in bundan sonraki serencamı yine belli:

    * milli takım hocası kuntz bir mazeret bulunup görevden alınacak; medya bu süreçte "terim olsa uçurur kaçırır" diye oymaya başlayacak.

    * fatih hoca milli takıma gelecek (ki 30 yıldır seri a macerası haricinde iki takımdan başka çalıştırdığı takım yok zaten), bu arada sıradaki organizasyona (artık 2022 dünya kupası mı olur, 2024 avrupa mı olur) katılınacak, gruplarda rezil olunursa "bu vatan için buraya da gelmek bir şeydir" denecek, eskaza gruplardan çıkılırsa zaten kupayı almış gibi sevinilecek...

    * öte yandan galatasaray'da teknik direktör dayanmayacak, en ufak bir başarısızlıkta "allah kerim fatih terim" sloganları atılmaya başlanacak, sanki bir önceki sefer oyuncu tercihlerinden kibrine, taktiklerinden başka şeylerine her şeyine küfür edilen o değilmiş gibi.

    * bizim uluslararası bir turnuvada gideceğimiz yer belli, 2002 veya 2008'deki gibi bir yarı final için biraz daha çalışmamız lazım. ilk turnuvada da böyle bir sonuç gelmeyeceği için her halükarda oklar terim'e yönelecek.

    * terim tff'den iyi bir tazminat alıp "kovulacak", nedense başarısız olduğunu kabul edip istifa etmeyecek, oturup tazminatının hesaplanıp ta kovulmasını bekleyecek. bu arada galatasaray'a humeyni gibi dönecek, ilk sezonunda da şampiyonluk gelince barış akdolunacak. takımda işler kötü mü gidiyor? hooop federasyonla atışmaya başlayacak, bir iki maçta olay çıkarıp 5-6 hafta ceza yiyecek mağdur edebiyatına girecek, eh artık hiçbiri tutmaz ve tribünler homurdanmaya başlarsa da tekrar başa döneceğiz.