1. ağda günlerine de gidiyorsa feministliğin hakkını veren erkektir.
  2. ev geçindirmek gibi işleri kadınların da erkekler gibi yapabileceğine inanan erkektir. kolaya kaçmak gibi gösteren arkadaşları anlamıyorum. ne çektiyse insanlık erkeklerin bencilliği yüzünden çekti.

    not: erkek
  3. vucudu erkek olan ama kafasi erkek olmayan insan.

    zülfiyar editi: burada kastım "kafası erk" olmayan erkek idi. eksileyenler acaba "kafası erkek değilse ne olmuş???" diye beni yanlış anlayan feministler mi yoksa "ne diyon la sen deyişik" diyen ağır abiler mi anlamadım.
  4. fenist ve feminazi ayrımı yapabilen her erkeğin içinde olduğu durumdur zannımca. feminist kadın erkek denkliği demektir. denklik diyorum çünkü kimse birbirine eşit değildir. aynı kişi bile farklı zamanlarda kendisine eşit değildir.

    konu dağıldı ama sonuç olarak bir erkek olarak desteklediğim durumdur. tüm erkekler bunu kabul etmelidir ki kadınlar erkeklere hukuksal,toplumsal ve sosyal olarak eşittir.
  5. tıpkı eşcinsel olmayıp lgbt'ye destek veren gibi, siyahi olmasa da ırkçılığa karşı çıkan gibi, erkekten önce insandır. ne mutlu onu yetiştiren anne babaya.
  6. insanlığı ön planda olan erkektir.
  7. pasif karakterli erkektir.
  8. kendi hakkını gerekli kadar savunduğuna emin olamadığım kişi. kadınların kendi haklarını savunmaya yeten güçleri vardır bence, niye bulandırıyorsun kafaları?

    ayriyeten ülkemizde feminizm, erkek düşmanlığı gibi algılanıyor genel olarak. yani buralarda çok yapmayın oyle şeyler, zira ters tepebilir.
  9. kendisi insandır öncelikle. insanlığıyla düşünen insandır demek sanırım biraz daha doğru kaçar.