1. azizin çiftliği haline gelen spor kulübü.
    gundi
  2. şike yaptığı uefa ve cas tarafından onanan futbol takımı. diğeri için ;beşiktaş.
  3. sari lacivert, kanarya. iyy renklere bak, maskota bak. ay ne bileyim hep bir itici geldi bu takim bana. bi tek taraftari olan sarisin renkli gozlu pek guzel, pek super kizlar oluyo hep, onlari cok seviyorum. sari lacivert renkler o guzellere pek yakisiyo.

    onun disinda aklima gelen mmm rustu, kostadinov, saffet sancakli, okocha, uche, hogh falan var. takim sanki hep yananci kayniyo, bak hele bak daha moshoeu, ortga, van hooijdonk, alex, kuyt... ohoo kimler gelmis, kimler gecmis ya. valla hep pahali, kaliteli yabancilar aldi diye aklima yer etti.

    gerci sonradan galatasaray da drogba, sneijder falan yapti ama esasen fenerle ozdeslesti iste bu hep yabanci, unlu futbolcu transferleri.
  4. Her ne kadar şike,ırkçılık,küfürbazlık gibi iğrenç şeylerle müsemma olan bir takım olsa da meziyetlerine bir yenisini daha ekleyip oyuncusuna homofobik baskıyla gündeme gelen pir-ü pak (!) takım.Lakin homofobiklerin çokça bulunduğu bir toplumda olduğumuz için çok yadırganmayacak olan takım.
  5. türkiye'nin en büyük spor kulübüdür.
    ae
  6. halkin takimidir!
  7. hiç bi özelliği olmasa bile en azından türkler tarafından kurulmuş bir takımdır
  8. avrupa liginde grubumuza ajax, celtic ve molde çıktı. ajax ve celtic gibi güçlü takımların olduğu kura çektik. diğer takım zayıf gibi görünsede küçümsememekte fayda var. bu sene heyecanlı bir avrupa ligi bizi bekliyor. başarılar fenerbahçe.