1. ferhan şensoy' un mapusta yazdığı tek kişilik oyun.
  2. ilk kez, iki gün önce gittiğim ve çok beğendiğim oyun. izlerken hem mutlu oldum hem de biraz içim burkuldu. ferhan abi de herkes kadar eskimiş lakin gözlerindeki o mücadele ışığı hala parlak bir şekilde yanıyor. kavuğunu bırakmadan izlediğim ve kitabımı imzalattığım için kendimi şanslı hissediyorum. allah ömrüne ömür versin ferhan abi sen bu oyunu 27 yıl daha oyna biz 27 yıl daha bıkmadan izleyelim.
  3. usta tiyatrocu ferhan şensoy'un 7 mart 1987'den beri aralıksız sahnelediği tiyatro oyunu. gündelik olayların 'ferhanca' bir mizah penceresinden değerlendirildiği tek kişilik gösteri, bu sene 29 yılı geride bırakmış olacak.
    ferhan şensoy, bugüne kadar londra, washington, new york, münih, hamburg, amsterdam ve zürih başta olmak üzere pek çok kenti dolaşıp oyununu sahnelemiştir.
  4. yaşayan efsane,usta oyuncu ferhan şensoy'un hayattayken gidilip görülmesi gereken tek kişilik oyunu.
    ilerleyen yaşına rağmen sahnelediği performansı muazzam. oyunun başından sonuna kadar bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji ile hem çalıp,hem söyleyen ve bu arada kendine has esprileri ile güldüren yüce şahsiyet.
    oyunu beyoğlu halep pasajında ki ses tiyatrosunda izlemenizi tavsiye ederim.
  5. bu oyunu yüzünden, yobazlar tarafından zamanında tiyatrosunun yakılmışlığı vardır ferhan abimizin. oyunun önemli bir bölümünü güncel politik taşlamalar içeren diyaloglar tutar. oyun akışını belirleyen bazı sabit mizansenleri olsa da, ferhan şensoy'un sürekli günceli yakalayan politik taşlamaları yıllardır izleyiciyi sıkmadan/tekrara düşmüş hissi vermeden devam etmektedir.
  6. ayarı alttan alttan veren bir enteresan ferhan şensoy oyunu..bana izlemesi de açık havada,odtü vişnelik'te kısmet oldu..eğer ferhan şensoy'un hızına yetişebilirseniz ve biraz politik tarafınız varsa kuvvetle muhtemel severek izlersiniz..
  7. yaşayan az sayıdaki efsanelerden biri olan ferhan abimizin 30 seneyi aşkındır oynadığı güzel oyun.

    kendisi saniye saniye oyunu ezberlediğini düşündüğümden midir bilemem ama çok hızlı konuşmalarına tanıklık edebilirsiniz.
    !---- spoiler ----!

    günlük gazeteler üzerinden yaptığı hafif politik dokundurmalar ile seyirciye kendisini çeken güzel bir oyun.

    oyunun bu sahnesi kendisini güncel tutması açısından da bir artı olarak görülebilir bence.

    !---- spoiler ----!

    ferhan şensoy'un mutlaka izlenmesi gereken biri olduğunu düşünüyorum. tabi yobaz falan değilseniz..
  8. ilk türk stand up gösterisi olarak ferhan şensoyun mecburen ortaya çıkardığı oyundur. günlük gazetelerin yorumlarını içerir. usta vefat etmeden izleyin izlettirin.
  9. ekşi sözlük tarafından düzenlenen zirveye katıldım ekşi'ye yazdıklarımı buraya kopyalıyorum.

    eveet. öncelikle bizzat kendisine teşekkür etmiş olsam dahi buradan tekrar yoktan adam a teşekkür ederim bu güzel organizasyonun yapılmasına vesile olduğu için bundan böyle kendisinin düzenleyeceği zirvelerde bulunacağım.

    oyunu daha önce izledim bildiğim replikler ve yine çok keyifli geçen bir zaman oldu.
    oyun sonrası benim de en çok canımı kitap imzalama merasimi sıktı benim de yanımda gündeste vardı ancak öncelik söyleşi olur daha sonra vakit olursa kitap imzalama olur düşüncesi ve isteği ile bekledim ancak olmadı. öylece oturduğum yerden kitap imzalama kuyruğunu izledim. bazı insanlar bütün ferhan şensoy kulliyatını imzalatmaya getirmiş.

    her neyse efendim tam söyleşi kısmı için umudum tükenirken söyleşi oldu.

    üç aşağı beş yukarı tahmin ettiğim sorular soruldu ve ferhan şensoy kendi üslubu ile gereken cevapları verdi hoş bir söyleşi ile gece sona erdi.

    söyleşi kısmında dikkatimi çeken ve beni çok çok mutlu eden durum pardon 2' nin hem tiyatro hem sinema olarak oynanacak olması. şimdiden heyecanı sardı beni.

    benim hunharca fırlattığım lale dönüp dolaşıp ferhan şensoy'un masasına gitti oradan da ferhan şensoy ellerinde kulis'e yol aldı mutlu oldum.

    tanıştığım sıkı ferhancı, çaylak, sağlıkçı arkadaşa da buradan selam ederim.

    iyi gecelerden bir çelenk.