fi


    • izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (5.79)
fi
bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. o kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. ve bazen... hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.
azra kohen’in çok satan “fi-çi-pi” üçlemesinden nüket bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde ozan güven, serenay sarıkaya, berrak tüzünataç, mehmet günsür ve büşra develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi.


  1. 5. bölümü izledim en son, bitecek diye 6. bölümü izleyemiyorum. bi ay ara veriyorlar :(
  2. görmemiş gibi yeni yayınlanan 3 bölümü birden izledim.
    parov
  3. bukowski tribinde, kendinden baaayaaa yaş küçük bi kadına aşık olmuş, devamlı evini izleyen tacizci bi adam ve etrafında pervane olan başka kadınlar. senaryo on kere rezaletse bunların hala prim yapıyor olması yüz kere rezalet.
  4. amk bende yabancı dizi sandım konusu bir ince merak uyandırmıştı. önyargılı olmak gerekirse kimbilir ne zikim saçma dizidir.
  5. ilk 3 bölümle çıtayı arşa çıkaran sonraki 3 bölümde ise gittikçe durağan olan performansa rağmen piyasanın en iyilerinden.
    sayın can manay, sen olmuşsun adamım. önce masum şimdi fi ve daha çokları gelecektir. sansürsüz ve reklamsız dizi izlemek gibisi yok. bence bu yapımları destekleyelim arkadaşlar. yoksa televizyonda iki oyuncunun 10 dakika birbirine bakmasını ve diyalog dahi kurmamasını bekleriz.
  6. berbat çöp bir dizi.
  7. azra kohen'in kitabından uyarlanan internet dizisidir.
    kitabın 3'leme olduğunu düşünürsen daha baya bir izleyeceğiz gibi görünüyor.
    kitapların isimleri ;
    -fi
    -çi
    -pi
  8. eğer kitabı okumamış olsaydım muhtemelen klasikik bir aşk hikayesi, tutku der bırakırdım su ana kadar kitaptan aldığım tadı hiç alamadım ama yazar azra kohen 8. bölümden sonra dizi anlamlanacak demişti.izlemeye devam ediyorum .
  9. ilk 3 ve son 3 bölüm için izlenebilecek dizi. aradaki bölümler ortalama bi türk dizisi kıvamında takılıyor.

    ayrıca sezon finalinde de tansiyon sürekli olarak yüksekti çok beğendim. soluksuz izleniyor. cem adrian ve fazıl say da dizinin havasına tam oturmuş.
    kup
  10. !---- spoiler ----!

    sezon finalinin bu kadar b*k olacağını tahmin etmediğim dizi. finalde hiçbişi yoktu resmen.

    !---- spoiler ----!