1. bir insanin asla kendinden nefret etmedigi, utanc duymadigi, korkmadigi, kendini ezmedigi, asla caresiz hissetmedigi bir geceyi, gündüzü, hayati herkese dilerim.
  2. yeni bayramlığımla, kırmızı rugan ayakkabılarımı; sabah giyme heyecanını içinde taşıyan yüreğimi özledim ben. eyy gece; rüyadan da olsa versene bana tekrar onları...
  3. sizi seven insanları incitmeyin, sevebildiğinizce sevin.^:seni seveni sen de sev^^:love me back^
  4. her insan aslında kendisini sever. başkalarının mutluluğu için yaşayan kişi de aslında başkalarını mutlu etmekten mutlu olduğu için bunu yapar, kısaca herkes egosuyla dünyaya gelir. önemli olan egonun beslendiği kaynaktır. nasıl kendisi için seviyorsa insan, kendisi için de nefret etmemelidir bir başka egodan. kurumlardan sistemden ve insanları bu hale getiren koşullardan nefret etmeli insan, daha sonra bunlarla mücadele edebilir ancak. bence bir sol mücadele önce insanın egosunun diğer egolardan etkilenmemeyi öğrenmesiyle başlamalı. neyse yatayım ben.
  5. biliyor musun gece.
    yaşadığım şehre gelip, haberim bile olmadan defolup gitmişti ya.
    hah.
    bu ne kadar acıtır, bilmiyordu.
    evet, geçmiş zaman kipi, ne olmuş.
  6. yine bir kalem daha bitti gece. vakitlerden yine sen. kim bilir kaç kalem daha tüketeceğim? yapma bunu diyorum kendime. kır kalemlerini. deftere zinciri vur.
    neden olmuyor gece?
  7. the north remembers
  8. gökyüzünün rengi bu saatte ne tuhafmış sevgili youreads. bir de bu saate kadar beni yatakta döndürüp de uyutmayan ne ola ki acep?