1. yunan mitolojisini konu alan aksiyon macera türündeki bir oyun.

    sparta komutanı olan karakterimizin savaş tanrısı olma yolundaki adımlarına tanık oluyoruz. kombo sistemiyle bile kendine çekebilen bir yapım.
  2. hiçbir oyunla yerini dolduramadığım, kanımca ps tarihindeki en kaliteli oyundur. gerek senaryosu gerek son oyunlardaki grafikleri eşsizdir.

    mitolojiye meraklı değilseniz bile oynadıktan sonra birçok şeyi öğrenmiş olacaksınız ^:swh^
    kup
  3. kratos isimli mitolojik karakteri yönlendirdiğimiz rpg oyunu.

    şahsen bana üçüncü oyunu ps4 ile birlikte yanında verilmiş, daha önceki serilerini oynamamama ve ilk konsol deneyimimi yaşatmasına rağmen basit oynanışı ve geliştirme sistemi ile güzel hikayesi bana kendini sevdirmiştir.
  4. oynadigim oyunlar arasinda en epik muziklere sahip olan oyun. ps3'teki ilk ve konsolu alma sebebim olan oyundu. remastered surumu ps4 ile birlikte hediye olarak verilince hos bir nostalji yasamistim.

    yunan mitolojisini sevdiren ve gaza getirmenin tum inceliklerini cozmus bir oyundur.
  5. ascension sürümünde gereksiz yere zorlaştırılmış atlamalı, zıplamalı bölümleri mevcut olan, mitoloji sevenlerin ilgisini çekmiş ve çekmeye devam eden güzel oyun. bahse konu atlamalı zıplamalı bölümlerden birinde 45 dakika aynı yerde ölüp ölüp, dirilirken nihayetinde oyun cd sini parçalatmıştır.
  6. sadece mitolojik karakterleri barındırdığı için bile bağrıma basabileceğim oyun.
  7. playstation tarihinin ölümsüz eseri. bütün seriyi bitirmiş biri olarak yenilerine çok açım.
    rvp
  8. son oyunu olan ascension'u tam bir facia olan oyun.halbuki gow 3 çok güzeldi keza ps2deki ilk oyunda zamanının çok ötesinde harika bir oyundu.çok severdim bu oyunu okuldan gelip saatlerde ps2 memory card'sız ilerlemeye çalışırdım ve her gece ps'yi kapatmak zorunda kalırdım tabii sonra memory card alınınca bitirildi^:swh^

    oyunu güzel yapan detaylardan birisi ufak kurnazlıklar gerektirmesiydi bence.mesela ilk oyunda bir cesedi yuvarlak su yoluna koyup öteki taraftan almak onu düşünebilmek bana harika gelmişti.sonra üçüncü oyunda hera'ya giderkenki labirent çözmek baya iyiydi.sonra sen git ascension diye dandik bir oyun yap.yakışmadı sana santa monica.
  9. eninde sonunda bana ps4 platformu aldıracak olan oyunun gameplay trailer videosu yayınlanmış

    bu oyun bi başka dostum
  10. yillar sonra bugun ikinci defa bitirdigim oyun. gercekten ne soylesem az, her younuyle harika bir oyun! oynama imkani olan herkes oynamali. platinum trophy icin de ekstradan 1 saat harcadim ve onu da almayi basardim, kenarda dursun ileride lazim olur.