1. bir asmalı sahne oyunu. kendi bülteninden oyun hakkında alıntı "iki talihsiz erkek oyuncu ester ve val, bir tiyatroda “godot’yu beklerken” adlı oyun oynanırken, oyunda görevli aktörlerin yedeği olarak sahne arkasında hazır beklemektedirler…

    hiç karşılaşmadıkları yönetmenin gelip onlara diğer aktörlerin yerine sahneye çıkacakları zamanı söylemesi umudu içindedirler. bu gerçekleşmezse, en kötü “oyunculardan birinin kafasına spot düşebilir, biri hastalanabilir ya da biri kovulabilir” beklentisi içinde sahneye çıkabilmeyi umarlar… bu sırada oyunculuk, hayat, beklentiler, özlemler, hayaller vb. üzerine konuşurlar… ancak bekledikleri yönetmen bir türlü gelmez. sahnedeki oyuncuların kafasına spot da düşmez, kimse hastalanmaz ya da kovulmaz… yine de beklerler… ta ki…".

    asmalı sahne'nin oda sahnesinde izlemiş olduğum bu oyunu beğendim çünkü oyuncular hikayenin izleyiciye vermek istediği o sabırsız, umut dolu insanların bekleme hallerini bence çok iyi oynadılar ayrıca aldığım duyuma göre oynayan arkadaşların " alaylı" oldukları yani aldıkları eğitim ve yaptıkları mesleklerin oyunculuk ile bir bağı olmaması sergiledikleri performans karşısında tiyatro sevgilerinin ne kadar güçlü olduğunu gösterdi bana.