1. büyük ihtimalle bulls'un 72-10'luk rekorunu kıracaklar. en kötü ihtimal rekora ortak olurlar.
  2. 3 nisan 2016'da oynadıkları ve 136-111 kazandıkları portland trail blazers maçıyla birlikte bir sezonda 1000 adet üçlük barajını geçerek rekor kırmış takım. bu arada 69 galibiyet 8 mağlubiyetteler son 5 maça girerken. yani son 5 maçta 4 galibiyet rekor demek. kalan maçları ise sırasıyla:

    minnesota timberwolves

    san antonio spurs

    memphis grizzlies (deplasman)

    san antonio spurs (deplasman)

    memphis grizzlies


    evlerindeki tüm maçları kazanıp memphis'i̇ yendikleri an bu iş tamam. evlerindeki san antonio spurs maçında zorlanmayacaklardır çünkü yanlış hatırlamıyorsam greg popovich reis deplasman maçlarında çekirdek kadroyu dinlendireceğini açıklamıştı. gerçi rekoru kıramasınlar diye ekstra bir iş yapabilir ama popovich o tarz bir adam değil sanki pek.
  3. normal sezondaki son maçında memphis grizzlies takımını 125-104 yenip, 73 galibiyet 9 mağlubiyetle, michael jordan'lı 96 chicago'sunu geçen ve rekor kıran nba takımı. tahminim bu rekorun uzun yıllar kırılamayacağı yönünde.
  4. sampiyon olmasi kuvvetli muhtemel favori takimim
    belit
  5. sezon boyunca kaos içinde hücum eden takım. kimse dengeli yahut boş şut bulma peşinde değil, herkes kaldırıp atıyor en olmadık zamanda. işin enteresan yanı; kaos hücumunda elde edilemeyecek bir hücum yüzdeleri var, o noktayı aklım almıyor işte.

    curry için ayrı bir parantez açmam gerekiyor; normal şartlarda kendisine tapabilirdim ama reggie miller'ın tahtına gözünü dikmesi düşman olmamız için fazlasıyla yeterli. hele bir de reggie miller'ın üçlük rekorunu kırdı mı... 'felaketim olurdu, ağlardım.'
  6. dün portland karşısında hayal kırıklığı yaratan takım. maçı kazandı kazanmasına ama portland karşısında sahasında bu kadar zorlanıyorsa doğu'dan müthiş bir ivmeyle gelen cavaliers karşısında ne yapar bilemem artık.
    bb
  7. an itibariyle batı konferansı finalinde oklahoma city thunder'a karşı 3-1 gerideler. eğer seriyi buradan çevirip 4-3 kazanırlarsa nba'de tiyatro döndüğüne emin olabilirsiniz.
    bb
  8. durant hamlesi için ezeli, barnes ve bogut'tan vazgeçtiler. ligin açılışında spurs ve pelicans maçları gösterdi ki ciddi ciddi pota altı sıkıntısı var. daha doğrusu çember savunucuları yok. zaza, bogut'un ve ezeli'nin işini yapamıyor. cidden bu konuda sıkıntıyı aşamazlarsa kabus görebilirler sene sonunda.
  9. şampiyon olacak takım. curry nefis durant çok istekli green manyak... bu takım şampiyon olur.lebron git kumda oyna.