1. google'ın basit ve sade arayüzlü not tutma programı. hem pc'de hem hem telefonda kullanabiliyorsunuz. böylelikle telefonda tuttuğunuz notları pc'de pc'de tuttuğunuz notları telefonda görüp, düzenleyebiliyorsunuz.

    kullanımını anlatmaya pek gerek yok bence. çözmek çok zor değil.

    benim için vazgeçilmez bir uygulamadır. farklı etiketlerle notlarımı kategorize etmemi sağlıyor, istediğim zamanlarda ve belirli aralıklarla istediğim notları hatırlatıyor, aklıma gelen bir düşünceyi hemen kaydediyorum daha ne olsun. herkese tavsiye ederim.
  2. https://keep.google.com adresinden erişilebilen yıllardır kullandığım google icadı. android ve ios için uygulamaları da bulunmaktadır.
  3. liste oluşturup bu listeyi işaretle elenebilir hale getirebiliyorsunuz. (checklist şeysi)

    tembelliğim, dikkatsizliğim ve bu ikisinden güç alarak iyice şişen dağınık zihnimi toparlamaya çalışırken kendisinden medet umar oldum. bugün iyi gitti, devamı ne olur bilmiyorum.
  4. birkaç yıldır aktif kullanıyorum. ideal bir not tutma aracıdır. güzel özelliklerinden birisi de nerede olursanız olun notlarınıza online erişirsiniz illa telefon gerekmez. ya da mesela bilgisayarda not alırsanız telefondaki uygulamaya da senkronize olur. güzel hizmet.
    abi