1. izmir'de yaşayan biri olarak süper lige çıkması için gönülden desteklediğim futbol takımı.

    türkiye'nin üçüncü büyük şehrinin süper ligde bir takımı olmaması ne kadar üzücü. özellikle göztepe gibi yıllarca süper ligde fırtına estiren takımın. binali yıldırım bile izmir belediye başkanlığı seçim kampanyasında süper ligde izmir takımı olacak diye bilboardlara afiş bastırmıştı. bu da futbolun biraz da politik yönü olduğunu gösteriyor. umarım süper lige çıkarlar ve daha da önemlisi ligde üst sıralara oynayan kalıcı bir takım olurlar. izmir'de yaşayan insanlar olarak böyle bir şeye ihtiyacımız var.
  2. taraftar grubuna ve takıma sempatim zaten vardı birde yılmaz vural'ı başa geçirdiler daha çok destekler oldum. bir adana demirspor sevdalısı olarak süperlig yolunda başarılar diliyorum umarım son virajı da takılmadan geçerler. tam destek!
  3. golü attı sonunda şükürler olsun. 30 dakikalık uzatmalar sonucunda kesinlikle bu maçı kazanacağına inandığım takım.
  4. süper lige çıkmıştır, izmir'e de bu yakışırdı.
  5. 2016-2017 sezonunda, yükselme maçlarının sonucunda penaltılarla memleketimin takımı eskişehirspor'u yenerek türkiye süper lige yükselen köklü futbol takımlarından biri.
    süper lig'de başarılar dilerim.
  6. göztepe a.ş. başlığının göztepe sk olarak değiştirilmesi gerektiğini özellikle vurgulamak istiyorum.

    ıssız kuytu köşelerden geldi işte, cancağzım.
  7. öncelikle: https://www.youtube.com/watch?v=ptU_kowKQFs
    10 sene evveline ait bu görüntüleri görünce içim burkuldu. doğup büyüdüğüm, yürüyüp koştuğum, okul yollarına düştüğüm bu sokaklar 10 sene önce buruktu. izmir'in çiçeği, türk futbol tarihine adını en kalın harflerle yazdırmış göztepe, yanlış yönetim anlayışı yüzünden, borç batağı içinde amatör kümeye doğru hızla çöküyordu. gürsel aksel'in önünde duran boynu bükük, hurdaya çıkmış takım otobüsü, kulübü batırıp kendi ikbalinin peşinde koşan para babalarına küfrediyordu adeta.
    ama bu videonun 16. dakikasında haykırıldığı gibi "ıssız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz" fikrini o en kara günlerde bile kalbinde taşıyan şanlı taraftarı, kulübe lafta değil icraatte sahip çıkan mehmet sepil yönetimi ve türkiye liglerinin kurdu yılmaz vural önderliğinde güzel günlere tekrar ulaştık. bu gururu yaşatan bütün takım emekçilerine binlerce teşekkür.
    tanım: 14 yıl aradan sonra süper lig'e geri dönen izmir kulubü.
  8. kendilerini süper lige çıkaran yılmaz vuralı göndererek ne kadar vefasız olduklarını göstermişlerdir.


    bunun neyini eksilediniz aq ben mi gönderdim adamı
  9. nam-ı diğer aliağa belediyespor.

    2006-2007 sezonunda amatör kümeye düştükten sonra, 18 haziran 2008 tarihi itibariyle 3.lig takımı aliağa belediyespor'u satın alarak göztepe a.ş (başkanı imam altınbaş) olarak tescil ettirilen klüptür.
    maalesef amatör kümedeki göztepe'nin ruhuna el fatiha çekilmiş, artık başka bir göztepe vardır.

    konu hakkında şöyle bir yazı da var.