1. ak parti'nin türk gençliğine armağanıdır. kutlu olsun.
  2. 25 yaşını aşmış ve üniversite tahsiline devam eden vatandaşların, boyunlarına takılmış altından tasmadır. "zorunlu sağlık sigortası" diye bir kavram dünyanın başka neresinde vardır; bilen söylesin.
  3. öğrenci olmama rağmen üç bin lira borç çıkarttılar ve sağlık ocağına dahi uğramadım.zor da olsa sildiler.
  4. akp döneminin millete attığı en büyük kazıklardan biridir.
  5. işsiz evlat vergisi
  6. reap
  7. İşsiz genç vergisine verilen isim.
    Ayrıca
  8. Sistemin ne kadar saçma olduğu, sosyal devlet olmanın bunun tam tersini gerçekleştirmesi ile ilgili hepimizin bildiği durumlara girmeyeceğim bile.

    Benimde içinde bulunduğum hem sigortalı çalışan olup hem her ay borcu artan insanların fazlalığını da görünce bu işle ilgilenen tün IT personelini acilen istifaya davet ediyorum. Tabi eğer yersen tarzı ile ne koparırsak kardır mantığında değilse sevgili devletimiz. E-devlet'e de hemen Kredi Kartı ile Öde linkini de eklemişler.

    2012 Haziranda üniversiteden mezun oldum ve yaklaşık 15gün sonra sgk girişim yapılarak çalışmaya başladım. 2012 Ocak ayı itibari ile borç yazmaya başlamışlar. En son 8bin küsür lira borcum varmış gibi görünüyordu. Durumun yaklaşık 2 senedir farkındaydım ama biraz zaman bulamamaktan biraz da üşengeçlikten gidip sildirememiştim borcu. Sağolsun @sucuk kullanıcısının entry'si üzerine bir mail atarak borcu sildirdim. Hala şoktayım. Lan adamlar tek mailde ve hızlı bir dönüşle borcu sildiler.

    Bu tür bir mağduriyet yaşayan ve üşengeçliklerinden yada zamansızlıklarından itiraz edemeyenler bir maille işini halledebilirler gibi hala emin olamıyorum ama.
  9. son yapılan kanun değişimine göre 25 yaşından küçük olanların borcununun silineceği,borcunu ödeyen beni ve benim gibileri enayi yerine koyan,dilekçeyle paramı geri almaya çalışacağım genel sağlık sigortası.
  10. 30 eylül 2015 e kadar gss yaptırdınız yaptırdınız, yaptıramadınız boku yediniz diye kamu spotu reklamı bile yaptılar.

    eylül ilk haftası başvuru yaptık.
    26 eylül başvuru kabul edildi gelin diye sms.
    27 28 eylül cmatesi pazar kapalı.
    29 eylül pazartesi bişey günüydü resmi tatildi.
    30 eylül salı son gün bingo!!!

    yoğunluk hat safhada olacağı tahmin edildiğinden sabah 6 da sıra almaya gidilir.

    diploma falan gerekliymiş (miş duyulan geçmiş zaman onlarda sonradan duyuyor.) git bir daha evden onu al gel.

    gss yaptırdık. süper

    ayda 50 tl ödemeye başla.

    ocak ta zamlansın

    sonuç :
    boşuna ödedeniz amk salakları biz sizden para almayacağiz borcunuzuda sileceğiz.

    peki ödenenler?!
    dkare