1. Scorp denilen embesil turnusolunu kullanması, snapchat denilen siksikin köpek animasyonu mudur her ne boksa işte öyle köpek suratlı fotoğraflar çekinip bunu sosyal medya hesaplarında utanmadan paylaşabilmesi^:çok orjinal amk^, sanki çok önemli bir kişilikmiş, ne yaptığı milleti ilgilendiriyormuş gibi aptal saptal tweetler atması, whatsap'da arkadaşlarıyla arasında geçen, kendince komik olduğunu düşündüğü sohbetlerin ekran görüntüsünü bok varmış gibi paylaşması. Kendinlerini çok eğlenceli, orjinal tipler olarak görmelerine rağmen uzaktan bakınca bir avuç geri zekalıdan başka bir şey değiller. Tinder'a yorum bile yapmayacağım, o boku kullanan birini görünce zaten şu şekilde hissediyorum: ***

    Önüne gelen sapyoseksüelim diye geziyor ama ben sapyoseksüel değilim. Karşı cinsin zekası beni cinsel olarak tahrik etmiyor fakat karşı cinsin aptal olması benim ondan bok gibi tiksinmem için yeterli bir sebep. Çok güzel olması, fiziği v.s. umrumda değil. Belki belli oranda sapyoseksüel dürtülerim var ama birinin sapyoseksüelim diyebilmesi için karşı cinsin dış görünüşünden bağımsız olarak, tabiri caizse yüzüne bakılmayacak birini sırf zeka seviyesinden dolayı arzulayabilmektir. ***Temsili*** Benim için öyle bir durum söz konusu değil ama zeki, eli yüzü düzgün, ortalama fiziğe sahip bir kadını nice aptal barbie'ye değişmem.
  2. kalbindeki cirkinligi farkettiginiz andir.
  3. fazla güzel/yakışıklı olması. bu kadarı biraz şov bence deyip soğuyorum.
    sezgi
  4. birçok neden var ama cak cak sakız çiğnediğini gördüysem bu onu son görüşüm olur muhtemelen.
  5. güzelliğin on pare etmez bu bendeki aşk olmasa demiş aşık veysel..:)
    gülümsemesi bakışı değişir,ilgisi azalırsa isterse dünyanın bütün erkeklerini peşinden koşturacak kadar güzel olsun hepsi boş.
    victor hugo'nun şiirinde dediği gibi

    "bir bakış bir aşığı aşkından emin eder, sevişenler daima gözlerle yemin eder."


    victor hugo

    bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur
    bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur...

    bir bakış bir aşığa neler neler anlatır
    bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır.

    bir bakış bir aşığı aşkından emin eder
    sevişenler daima gözlerle yemin eder..
  6. bütün kötülüklerin anası; egoizm
  7. güzellik güzel gören gözdedir, bunu bilmeyen ne kadar güzel ne kadar yakışıklı olursa olsun beş para etmez.
  8. pintilik, kibir, kavgaci olmasi.
  9. birçok sebep olabilir tabii ki ama benim için sadakatsizlik, o güzel kişiyi en çok cirkinlestiren şeydir. maalesef günümüzde de sadakatle ilgili çok bir şey kalmadı. ondandir bu soğukta usumelerimiz.
  10. tabii ki benimle ilgilenmemesi. hıh.