1. iktidar olurlarsa elektriğin bedava olacağını vaat eden parti. zaytung haberi sanmıştım ama değilmiş.
    kaynak
  2. "terör örgütü" yararsız bir klişedir, alogan'ın yaklaşımına katılırım. "bebek katili apo" nasıl "sayın öcalan" olmuştu, şimdi seçim sath-ı mailinde manzara tekrardan niye değişiyor kafa yormanızı rica ederim. ağrı'da yaşananların bayağı bir tiyatro olduğu yönünde güçlü emareler var, biraz daha bekleyelim, kesinleşirse kime "terör örgütü" demek lazım?
    mutlu
  3. zgrkk
  4. kafası karışık ergenlerin sempati duyduğu terörist partisi. apo'nun heykelini dikeceğiz diyen, apo'nun sözleri bizim dayanaklarımızdır diyen, akp ile koalisyon yapacaklarını ayan beyan itiraf eden, başkanlık sistemine olumlu baktıklarını söyleyen bir parti olmasına rağmen bunlara kanan solcuların kafasına edeyim ben.

    mustafa kemal'in kemiklerini sızlatmaktan başka bir halt yaptıkları yok.

    https://www.youtube.com/watch?v=QuTbvcWp5-A
    slipo
  5. 12 angry men uyarlaması reklamı her şeyin özeti
    bulut
  6. hdp'nin diyarbakır mitinginde patlama oldu. bir çok yaralı var. ve polis kitleye gaz bombalarıyla, tazyikli suyla saldırıyor.
    bunun sorumlusu "400 milletvekili verin, bu iş huzur içinde çözülsün" diyendir. hdp yalnız değildir.
    imc tv bbc türkçe
  7. slipo
  8. "Hiçbir zaman boyun eğmedik, eğmeyeceğiz"

    HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, komisyonda pek çok konunun konuşulmaya çalışıldığını, fikirlerin ve sözün egemen olmasını sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını ileri sürdü.

    Toplantının daha geniş bir salonda yapılması ve görüşmelerin canlı yayınlanmasına ilişkin taleplerinin reddedildiğini hatırlatan Sancar, şöyle devam etti: "Bizim geciktirme niyetimiz yok. Bizim bir şeyden korkumuz yok. Adalet, barış için bütün gücümüzle uğraştık. Sözlerimizi söyledik, derdimizi tutanaklar yazdı ve tarih, halklar değerlendirecek. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Bizim burdan çıkacak bir kararla yargılanmamız ve cezaevlerine atılmamız olsa olsa bizim için bir şeref madalyasıdır. Biz sözlerimizi söyledik. Bu atmosfer bu ortam bu akşam itibariyle bir tiyatroya dönüşmüştür. Biz bu tiyatronun figüranı olmayacağız. Sizleri vicdanınızla, burda size destek verecek diğer vekillerle baş başa bırakmak için komisyon toplantısını terk ediyoruz. Hiçbir zaman boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Bu oyun sizindir."

    Kaynak: http://www.cnnturk.com/video/turkiye/hdpliler-anayasa-komisyonunu-terk-etti
  9. slipo