1. hakikaten çok ağır bir bot.

    lise 3'e giderken ben bu botu çok istiyordum. o zaman 180 tl idi. başladım para biriktirmeye. neyse parayı biriktirdim. mağazaya gittim. satici yok şöyle iyi, böyle kaliteli diye övüyor. torunlarina bile kalır öyle taş gibidir diyor. zaten o övsün övmesin ben kafama koymuşum alacağim. sevinçle aldım bunu. ertesi gün sadece yarım gün giydim. daha doğrusu anca yarım gün giyebildim. imkani yok yürüyemiyorum. botlari kutusuna koydugum gibi mağazaya koştum. dedim "ben bunları giyemiyorum, degistirmek istiyorum." satici da "olmaz, alamam giyilmis sonucta" dedi. 180 tl'ye bot alip elimde patladi diye cok üzülüyorum. hayır bir de ben o parayı biriktirmek için baya ugraştım. tabii adamla da tartisiyorum hala. bana dedi ki "kızım sende 1.80 boy mu var, neyine güvendin de bu botu alıyorsun." vallahi çok haklı eyvallah da daha dün ben bu botları alırken hiç bana böyle demiyordu. söylesene adam görüyorsun minyon bir insanim sonuçta. e mağazada denemeyle de anlaşılmıyor bu işler. baya tartistik. neyse ne yaptim ne ettim bu botlari birakip yerine caterpiller botlardan aldım da kurtuldum.

    özetle bu botların ağırlığını taşıyabilecek bir boyunuz- kilonuz yoksa almayın. varsa kesin alın cünkü çok güzel.
  2. eskimiyor :(

    yeni bot alicam eskisin öyle alim dedim 3 sene geçti hala taş gibi
    jedi7
  3. (bkz: çirkin olmak)

    ayağını sürükleye sürükleye giydi bir nesil bu botu. acayip yaygındı şimdiki stan smith furyası gibi. eskimiyor, kaymıyor evet ama çok çirkin. bot estetik yoksunudur form olarak. hiçbir bot bunlar kadar kötü görünmüyor.
    sezgi
  4. lise birde aldım ve üniversite bitinceye kadar giydim. nasıl bir dayanıklılıktır anlamadım.

    çokta şık duruyordu keretalar, tek sıkıntısı ağırlığından bacaklarım kalınlaştı. alma niyetinizi, bu durumu göz önüne alarak yapın.
    ozumm
  5. isim vermeyeceğim ama eğer okuyorsan bunu hala çok güldüğümü bil. eski bir tanıdık (!) boyunu uzattığı için yazın bile harley davidson botlarını giymek için inat ederdi. siz böyle şeyler yapmayın. yıllar sonra bile arkanızdan gülenler olabilir.
  6. aynı isimli motorla kombin yapan, anarşist motorcular arasında trend olan bot.
  7. çok sağlam olduğundan bir şüphem yok. alalı kaç sene oldu taş gibi hala. daha dikkatli kullansam daha da iyi olabilirdi. ama diğer markalara göre su geçirmezliği daha düşük. bu benim için önemli bir eksi. kışın kar içinde falan yürüsem biraz su geçiriyor. karda yürümemeye çalışıyorum da buzlu kaldırımda yürümektense karda yürümek daha güvenli geliyor. hem de çıkan ses hoşuma gidiyor. neyse. güzel bottur efendim. pişman etmez.
    jimi
  8. dünyanın en güzel, en kullanışlı botlarıdır. ekimden nisana kadar giyilir. ayakkabı seçme sıkıntısını yok eder. yıllara da meydan okuması cabasıdır.
    wolf
  9. bilinenin aksine motor botu olarak üretilmemiştir. sağlamdır. dezavantajlarına ekstra olarak çorap boyama huyu eklenebilir. ben memnunum yine de.
    kuz