1. bir arkadaşla bir kaç ay da bir düzenlediğimiz etkinlik.

    bir hafta veya daha kısa bir süre için, her gece şarap içerek, konuşarak, küfrederek, şiir okuyarak, bazen de birileriyle sevişerek doyuma ulaştığımız esrime hali..

    bu aralar o arkadaş nerede bilmiyorum. aramayacağım.. belki sonra.. tek başıma geçireceğim bu geceleri bu sefer galiba.. belki o da tek başına geçiriyordur bir yerlerde..

    hayyam geceleri'niz kutlu olsun!
  2. benzerini yaz geceleri dostlarımla yaptığım muhteşem fikir. bu ismi koymak bayağı zekice, üstteki entrynin sahibini tebrik ediyorum. şimdi bu dostlar kim bilir nerdedirler, ne yapıyorlardır? bir daha görüşmek zor.

    olsun yeni dostlar olur, yeni hayyam geceleri düzenlenir. hayyam geceleri'niz kutlu olsun :)
  3. eylül toparlanmadan, gelecek ay içinde bir vakit ayırma hayalini kurduğum geceler.
  4. Ocak içinde ki 3 güne tekabül etmesini planladığım geceler.
    Geliyoruz.
  5. artık meyve şarabımı kendim yapmaya çalışıyorum. en azından şarap gibi bir şey oluyor, yapa yapa öğreneyim yoksa para vermek istemiyorum daha fazla. nar ve vişne tabi ki gözdem ama bu aralar daha egzotik bir şeyler denemek istiyorum. internetten tarifleri bulup karıştıracağim bir şeyler. kör olmazsam yazarım belki tarifi. gerçekleşecek bir kaç yolculuktan önce, bir hayyam geceleri geçirmek lazım. lakin hayyam geceleri'ni bu şehirde değil de, başka bir şehirde mi yapsam diye düşünüyorum.

    çok yakında, herhangi bir yerde!
  6. buraya yazmayı unutmuşum. 2019'un hayyam geceleri çoktan munzur kenarında oldu bitti. gönül ister ki yılbaşı tatili ile birleştirebileceğimiz bir boşluğa, öpüşüp koklaşıp muhabbet edeceğimiz başka bir hayyam geceleri sıkıştıralım lakin çok fazla sürpriz element var, kesin bir şey söylemek zor. yine de bu yıl buraya yazmamış olmayayım. 2020'nin herhangi bir anında, ülkenin herhangi bir şehrinde tekrar görüşmek üzere.
  7. bir sonrakine yer ayırtmaya çalıştığım muhteşem organizasyon.
    abi