1. sevgili abaza ergenlikten yeni çıkmış hemcinsim para karşılığı ya da tatil bölgesinde ilk bulduğun turistle yapma gerçekten midesizlik ve iğrenç ölmezsin ya bekle seninle birlikte olmak isteyecek birini önemsediğin sevdiğin değer verdiğin biriyle birlikte ol senin yerine başka uzuvların karar vermesin kalbin beynin mantığın karar versin. sonrasında da gidip sağda solda şöyle iyiydim böyle iyiydim kız şöyle dedi yok böyle tatmin ettim falan saçmalama kafa açma.
    wtf
  2. cocuklugumun gectigi kasabada, şimdi merhum oldugunu dusundugum oktay dede diye bir eski kulagi kesik vardi, her aksam mahallenin tum gencleri etrafinda toplanir dinlerdik, saatler alan hikayelerini. hic unutmam, her hikayesinin sonuna, kendisini pur dikkat dinlemekte olan biz ergenlere hitaben su lafi soylerdi: "acele etmeyin, sikersiniz!"

    allah rahmet eylesin, iyi adamdi. dedigi gibi de oldu neticede.
  3. hiç umduğunuz gibi bir şey olmayacak. değişik duygular hissedip içinizde korku dahi oluşabilecek. bu durum neticesinde de isteksizlik doğabilecek. mastürbasyon zevki hiçbir şeyde yoktur, kızlar içinse aşk en büyük ilişkidir.
    han
  4. girmeyin.
    he,"girecem de girecem,tutmayın beni" diyorsanız sakın yurtdışına açılmayın.böylece zührevi hastalıklardan daha rahat korunursunuz.
    2)kız arkadaşınız yoksa (ki türkiye şartlarında normaldir
    bu bir güzel teranedir! (^:swh^) ) karıya gidin, zaten bu yüzden türkiye örneğini verdim.ister inanın ister inanmayın, türkiye de bu işle uğraşanlar diğer ülkelere (özellikle ruslara) nazaran çok daha anlayışlı.sizin için iyi bir başlangıç noktası olur.

    edit:imla
  5. vajina görünce saldirmayin. kötü kokanina denk gelirseniz pipiniz bir süre islevsiz kalabilir, seksten soguyabilirsiniz, kendinizi bilime adayabilirsiniz. birkac haftaya gecer.
  6. ahahahahahahahaha.
    girmeyin.
  7. öpüşün ileri gitmeyin
  8. cinsel münasebet konusunda pek çok deneyime sahip ya da kendini deneyimli gibi göstermek isteyen youser'ların "acaba badilerim ne düşünür" diye kaygılanmadan vermesi gereken tavsiyelerdir.

    sonuç olarak henüz lise çağında olan ya da üniversite okuyan pek çok bakir ve bakire bu konuda laçka olmayan gerçekçi bilgiler edinebileceklerdir.

    ilk tavsiye: hayatınızı da birleştirmek isteyebileceğiniz doğru kişiyi bekleyin.
    baran
  9. yurt dışına çıkmayı bekleyin. böylelikle ülkemizdeki kezbanların saçma triplerini çekmek zorunda kalmazsınız.
  10. erkekseniz sakın girmeyin. cinsel ilişki erkekler için fikren, ilmen, fennen, bedenen, ruhen ve tıbben zararlıdır. aynı zamanda toksik ve kanserojendir. kadınsanız ve reşitseniz ve bu durumu artık değiştirmek istiyorsanız, mayolu bir boy ve bir de portre fotoğrafınızla bana ulaşın. ^:swh^