1. anlamıyorum ya neden ödemezler ki. ben karşımdaki insan ödeyeceği zaman rahat olamıyorum doğrusu. ama diğer hemcinslerim kendilerinden para çıkmayacağını anlayınca yükleniyor da yükleniyor. en iyisi herkes yediğini ödesin. samimiyetsiz belki ama bence en doğrusu bu.
  2. en sevmediğim kadın türü. ben bir kadın olarak katiyyetle kabul etmem böyle bir şeyi
  3. benim en yakın arkadaşlarimdan biri öyle. ayrıca kendisi mesleğe falan geçti, hâlâ oyle. huy haline getirmiş anlaşılan ama sıkıntı yok, canı sağolsun. ben onu öyle kabul ediyorum ama başkası için geçerli olmaz tabii.
  4. hiçbir zaman hesap ödetilmeyen kadındır belki.

    hesap ödemekten kaçınan insanları hiç sevmesem de şöyle de bir gerçek var, bazı erkekler resmen yalvarıyorlar gelin bizi sömürün diye. yapmayın arkadaşım, her şeye atlamayın, sonra bu durumu kullanan bazı kadınlar yüzünden herkes zan altında kalıyor.

    kimse kimseye zorla hesap ödetmez. eğer karaktersizsen ödemekten bir kaçarsın, iki kaçarsın, sonra bir bakarsın etrafında kimsecikler kalmamış. ama yok hala etrafında bu durumdan hoşnut olanlar varsa, o sizin bileceğiniz iş artık, bizi bağlamaz.

    (bkz: al gülüm ver gülüm)
  5. şuana kadar öyle birisiyle karşılaşmadım ama karşılaşırsam bir susarım, iki susarım, üçüncüde söylenmesi gerekeni söylerim veya bir türlü ima ederim. hiç kimse parayı yerden toplamıyor. ben de öğrenci adamım. her ay, ay sonunu nasıl getiricem diye düşünürken onun böyle saçma sapan kurnazlıklarına maşa olamam kusura bakmasın.
  6. hep babasıyla geziyor olabilir
    parov
  7. iki tarafta kendi parasını kazanıyorsa bazen biri bazen diğeri ödeyebilir bence. ya da hesap bölüşülür. ben ödeyeceğim diyene ısrar ederim ben ödeyeyim diye ama gururuna dokunuyor genelde arkadaşların (kadın veya erkek var böyle tipler ) o yüzden ses etmiyorum onlara. ama karşı taraf henüz çalışmıyorsa hiç ödetmem. öğrenciyken bana hesap ödetmeyen arkadaşlarım vardı var olsunlar. güzel böyle şeyler yapın bence para harcanmak için .insan bulunmuyor insan.
  8. beleşçi.
    ela