1. çok lanet bir şey olduğunu deneyimlediğim hastalık. şayet horlayan kişi sizseniz hiçbir sıkıntı yok ancak yakınınızsa horlayan, uykusuz bir gece geçirmeniz kaçınılmaz.

    bugün saat 5te bir tanıdığınızın evine geldik babamla. gayet iyi, güzel. uyumak için babamla bana aynı oda verilmiş, gayet şık bir hareket. yorgun olmam ve bütün gece hiç uyumamış olmam uyumam için gerekli son şartı da sağlıyor derken babamın horlamasıyla ofsayta düştüm.

    biraz daha geçsin, annemi arayıp tebrik edecem babamla beraber uyumayı başardığı için..
  2. maruz kalan kişiyi misophoniadan muzdarip olduğu konusunda şüphelendirebilecek sese sahip hastalık. kulak tıkacı nispeten bir çözüm(*:sünger olanlar çıkabiliyor kulaktan, silikon olanlar da sesi daha az kesiyor) olsa da çözümü horlayan kişiyi önce horladığına ikna etme
    !---- spoiler ----!
    "aa ben hiç horlamam, sadece gözlerimi dinlendiriyordum, izliyorum ben televizyonu, değiştirme kanalı" gibi cümlelere karşı ses kaydı mı yaparsınız, yemin mi edersiniz bilmiyorum :)
    !---- spoiler ----!
    , sonrasında tedavisini bulma(*:burun bandı mı olur, cerrahi operasyon mu olur, kendinizi uykuya daha önce dalmaya mı programlarsınız bilemeyeceğim ) yolunda aramakta fayda var.
  3. islık çalın !! beyler denendi onaylandı birisi bulunduğunuz ortamda horluyorsa tiz ama kısık sesle ıslık çalın anında kesiliyor horlaması