1. latincesi gemini olan burçtur.çok dengesiz olduğu söylenir.yalandır,inanmayınız kendimden biliyorum.
  2. her dört insandan rahat bi beşi ikizler burcu. sevgiler cnm
  3. ikizler burcu için çok zeki derler.
    gerçi burç yorumlarında tüm burçlara kabul edilebilir şeyler yazıyorlar ve o yazdıkları özellikleri insanlar seve seve sahipleniyor.
    çok aşırı kötü bir özellik yazan astrolog okudunuz mu? ayılın bence !
    bakın tüm dahilere kovalardan çıkmıştır.
    ikizler çok zekidir.
    koçlar koç gibidir maşallah lider vasıflıdır.
    boğalar yönlendirilmeye gelmez.
    bir aslan'ı esir edemezsin, özgürlüğüne düşkündür.
    ah! can'ım balıklar onlar hassas ve duyguludur incitirseniz bir daha size eskisi gibi davranmazlar.
    yengeçler evcildir.
    bıdı bıdı bıdı...
    yazdığım hangi özellik kötü ve hangi burca yazarsam yazayım iyi durur.
    ayılın!
  4. çift karakterli, yalancı, aldatır, kandırır, üzer diye tanımlanan ikizler burcu insanlarıyla çok iyi anlaşıyorum. böyle aramızda garip bir ilişki var hatta burçlara inanmamın bir sebebi de kendileridir. yeni bir insanla tanışayım ve onakanım ısınsın, " burcun ne?" diye sorduğumda kesinlikle ikizleri duyarım. en kötü yükseleni ikizlerdir. hatırlayabileceğimin en gerisine gidiyorum ve bakıyorum ki 1. sınıftaki sıra arkadaşım, kankam eda bile ikizler burcuymuş.
    en belirgin özellikleri de süper hoş sohbetleri ve el becerileridir.
  5. ikizler herkesin hayatına dokunan bir tip yalan genelde söylemem o insanların alışkanlığıyla alakalı bir durum bence
  6. ikizler burcuyum. ben bile kendimle anlaşamıyorum siz başkası ile bunu nasıl başarabilirsiniz, inanamıyorum.
  7. yıl olmuş 2016, metafizik masalları geçtim hala bu konulara ciddi yazan insanları görmüş olduğumuz başlık.

    ikizler dediğin burcun yıldızları birbirinden milyarlarca km uzakta, kendi halinde hidrojenini helyuma dönüştüren mazbut enerji topları.

    dostlarım bi kendinize gelin, aynı saniyede doğan tek yumurta ikizleri dahi aynı karakterde olmazken aynı ayda doğannlar maceracı, zeki, sexy, yalancılar olacak.

    not: ikizler burcu erkeğiyim, yalanı severim.
  8. muridi oldugum tarikat adete yansitir beni her halimle dengesizlik kararsizlik gibi olumsuz birsuru ozelligin yaninda insanlara karsi farkli bir cekim alani yaratir sever insanlar bu dengesiz insanlari belkide tanimak anlamak icin inat ederler kendi iclerinde zordur anacim zor insanlariz vesselam
    belit
  9. bitmedi bu burç muhabbetleri arkadaş
  10. duyanın kaçtığı bir burcum olmasına rağmen söylemekten çekinmiyorum ki ikizler burcu erkeğiyim.

    o ağzına sıçılası gezegenlerin konumu mudur, ayın çekim, venüsün sikim gücü müdür nedir bilmem ama bir şeyler hayatımı bariz bir karmaşaya sokuyor. ikizler erkeğinin genel özelliklerini kendi hayatımdan örnekleyeyim:

    kararsızlık: mesleki olarak alabileceğim 3 tane sertifikadan hangisini ilk önce alsam diye düşünmekten hiçbirine çalışamadım daha aylardır.
    onu geçtim, çalıştığım ofisin dibinde olduğu için her öğlen bir alışveriş merkezinin yemek katında yemek yiyoruz mecburiyetten. 10 dakika makarnacının sırasında bekleyip ardından gidip pizza yediğim çok oldu.

    maymun iştahlılık: heves edip bir anda kendime bulduğum uğraşların sayısını ve bunlardan sıkılma süremin kısalığını artık takip etmiyorum. amatörlükten profesyonelliğe doğru yaklaşırken bir anda çalmayı bırakıp senelerdir evde duran bir adet org ve bir adet bağlama da buna dahil.

    psikolojinin anlık değişimi: bir anda hiçbir sebep yokken dünyanın en mutlu insanıyken, 5 dakika sonra yine sebep yokken bunalıma girebiliyorum.
    lan sıkıldım başka bi mekana gidelim derken 10 dakika sonra kendimi elimde rakı kadehiyle sahnede tsm söylerken bulabiliyorum.

    arkadaş canlılığı: sevdiğim arkadaşlarımla ilişkilerimi hakkaten önemserim, 3 yıllık nişanlı çiftlerde herifin kadına göstermediği ilgiyi kahveden arkadaşıma gösterebilirim.

    kadınlarla ilişkiler: kadınları seviyorum, zeki olanlarına tapıyorum. bir yanda adriana lima güzelliğinde aptal bir kadın dursa, bir yanda 35 yaşında bi fizikçi yard.doç dursa, ilgimi her zaman ikinci seçenekteki kadın çeker.
    düzgün bir ilişki hayatı malesef olmaz, olamaz ikizler burcu erkeğinin. sevse de mutlaka kırar, ya durduk yere soğur "noluyo lan dedirtir" kadına. mutlu etmesini de iyi bilir. ondan en umudu kestiğiniz anda whatsabınıza düşen "yahu kaç aydır yazmıyorsun hadi bara gidelim" mesajıdır. dikkat edin nerde manyak bi kadın var, geçmişinden mutlaka bir ikizler erkeği çıkar.

    kadın youserlar da hak verecektir bana, sizde saplantı haline gelmiş, hayatınızdan atamadığınız, atmak isteseniz de kıyamadığınız, aradan yıllar geçse de bir anda karşınıza çıkıp sizi darma duman eden bi tip vardır. işte ben bu adamın ikizler erkeği olma ihtimaline iddiaya girerim.

    şeytan tüyüne sahip olma: sayesinde yaşadığım şeyleri buraya yazmaya kalksam, kaç entry yazmak durumunda kalırım bilemiyorum, en iyisi youserlığım süresince arada yeri geldikçe anlatmak, lakin hakikaten böyle bir tüy var ve sizi çok garip bir hayata dahil ediyor ister istemez.

    ikiyüzlülük ve 2 yüzlülük: malesef ki aramızdan bu iki kavramın farklı olduğunu ayırt edemeyecek olanlar çıkacaktır. onların kaval kemiklerine teessüfle sıçarım.

    bi yerlerde denk gelmişti, sözlüklerden birinde olabilir, 40 yaşında ikizler burcu bi adam aynaya baktığımda 2 tane 20 yaşında adam görüyorum diye yazıyordu. aslında bu başlığın özeti bu olabilir.

    lütfen hayatınıza heyecan katan bu adamların kalbini kırmayın, karşınıza çıkarlarsa doğrudan kafasını kırır. daha az hasarla atlatırsınız.