1. hormonlarınız elinizden alınırsa odun olursunuz. testesteronu olmayan bir erkek erkek gibi davranamaz. östrojen seviyesi düşük kadın nedir. youreads yazarıdır.
  2. 12lik kelebek somun alir gibi pulmoner arter alamayacaginiz icin tirt onermedir. ama guldum, yalan yok.

    hayattan leptin'i cikart, geriye ne kalir ki.

    edit. yarim kilo g-csf tart, paket yap hocam da diyemezsiniz sonucta. ha pulmoner arter, ha g-csf. hem kim ne yapacak amg o kadar seyi. yogurda katip mi yiyeceksiniz.
  3. abi bir insan nedir bunu sürekli düşünmüşümdür. biz neyiz? yani anlatması çok zor ama deniyorum. kolumuz... istediğimiz zaman kalkıyoe istediğimiz zaman iniyor. bu beynimizden gönderilen uyarılar sonucu oluyor. bu uyarıları biz mi yolluyoruz? beyin mi yolluyor? biz beyin miyiz olm?
  4. hormonlarına hükmedebildiği oranda toplum tarafindan kabul edilebilen insan olması diye de alternatifleri üretilebilen durum. bu durumu kadinlar icin daha meşakkatli buluyorum cunku bir ayın icinde once biraz ostrojen sonra biraz progestron sonra biraz yine ostrojen artayim derken kadinlar o neydi gız diyerek butun bir ayı bitirirken erkekler icin hayat daha az dalgalanıyor. sonra kadınlara duygusal, dengesiz, ne yaptığı belli degil gibi erkeklere de sapık, aklı fikri nerde gibi yakıştırmalar yapılıyor. aslında bu hormonların vücut içinde işleyişine izin verip emosyonel yansıması yok edilse 10 numara toplum oluruz.
  5. olaya yalnızca cinsel açıdan bakmamak gerekir. insan hayatta kalmaya ve sürdürdüğü hayatı da en iyi şekilde yaşamaya çalışan bir canlıdır. bu doğrultuda çoğu zaman sevgisi bile çıkarları üzerine kuruludur. yaptığı çoğu şeyde kendi menfaatlerini kollar. bu yüzdendir ki zaman içinde siyaset, savaş, kapitalizm, feminizm gibi kavramlar ortaya çıkmıştır. insanların tümünün olmasa da bir kısmının çıkarları doğrultusunda ortaya çıkmışlardır (feminizm çıkar değil gereklilik olarak ortaya çıktı diyenler lütfen biraz daha düşünsünler. kadın karıştı bir söylem değil bu).

    hormonları sayesinde hayatta kalmaya çalışan insan, nasıl daha rahat bir şekilde bunu başarırım diye düşünerek birçok şey yapmıştır ve yapmaktadır. bu dürtülerini bastırdığı sürece toplum tarafından daha çok kabul edilen ve sevilen bir birey olur. bu durumun "bizi daha çok insan yaptığı" söylense de, kesinlikle tartışılabilecek bir konudur. çünkü burada konu normal bir insanın nasıl olması gerektiğidir.
    jimi
  6. bilincin tanımını yapabilecek aklıevvel bir babayiğit çıkmadan haybeye söylenen bir iddiadır. tamam hormon değişiklikleri sağlam yamultuyor insanı da, depresyon için mesela tavuk-yumurta mevzusu var. hormon düştü diye mi deliriyoruz delirdik diye mi hormon düşüyor belli değil?
  7. (bkz: regl dönemi)
    sinirlendiğiniz şeyin saçma olduğunu bilsenizde elinizden bir şey gelmeme durumudur.aklim hormonlarım ile baş edemiyor.
  8. "tamam ulan bundan sonra bir keşiş kadar uzağım karşı cins ilişkilerinden!" deyişimden sonraki iki sabah gördüğüm birtakım seviyeli rüyalar ile suratıma acımasızca, art arda vurulan gerçektir. durun artık, ben keşiş olmak istiyorum.
  9. yeterince kimyasalla her sey mumkun(swh)
    kuz
  10. güzel tespit^:swh^

    haklılık payı da yok değil. tıpkı amcamızın testisleri olan bir halamız olması gibi^:swh^