1. ben olmasam bu mayıs ayında kulzos bizi geçiyormuş. vay bee iyi ki varım ha. abiden bir adet plaket ve bir aylık spor salonu üyeliği istiyorum malum yaz geldi. teşekkürler.
  2. üye alımı açılsa youreads'in daha da iyi gideceği sıralamadır.
    böyle stabil durumda yavaş tavaş yine iyi ilerliyoruz.
  3. niyetim gerçekten kötü değil ama youreads 7. sırayı alacak bir oluşum değil arkadaşlar. çünkü istatiksel olarak baz alınan girdi sayısı günlük değil 2 günlük. bunu en beğenilen girdiler sekmesinden görebilirsiniz. dünün en beğenilen girdisi olarak hala saoire'nin girdisi var ve girdi tarihi 4 ekim. kendimizi kandırmayalım lütfen. yönetim objektif değil çünkü bu konuda.
  4. benim icin bir anlam ifade etmeyen siralama. durup durup mesele haline getirilmesini de anlamiyorum.

    site yapimi ile ilgilenen arkadas da birkac kere "gidiyordum buralardan" diyip tekrar donunce de ne bileyim ciddiye alamiyorum.
  5. gereksiz oldugunu dusunmem kadar normal bir durum yok iken yeni yapilacak siralamanin cok farkli olacak olmasini da kavrayamiyorum. ne olacak yani onu anlamis degilim. bu siralamayi gundeme getiren kisiyle de ilgili olarak kimseye de ozelden "sen niye durup durup gidiyorum diyip geri donuyorsun" diye soracak da degilim. yaziyorsunuz okuyoruz iste. dun cekip gidiyorum lanet olsun diyip obur gun birsey olmamis gibi davrananlarin ciddi gelmemesi kadar da normal birsey yok. bu ciddiyetsizligi siralama icinde yapacaksaniz hic yapmayin merak eden de oldugunu sanmiyorum.

    siralansin bakalim ne kadar farkli (!) siralamissiniz gorelim.

    sorusu olan muhatabini bulsun
  6. bu sıralama için bir teklif geldi. her ay başında bize kaç yorum girdiğini iletin, biz bu sıralamayı yorum sayısına göre yapacağız dendi. ben de kendimce birkaç haklı cevap verdim. bunlar şu şekilde;

    -bu listeler önceden zaten yorum sayısına göre yapılıyordu ve kimse bizden bilgi istemiyordu. demek ki siz de kendinizi geliştirip bunu bizden bağımsız yapabiliyor olmalısınız.

    - benim size verdiğim bilginin doğru olduğunu nasıl kontrol edeceksiniz? diyelim ki 15 bin yorum girildiğini iddia ettim. hatta bunu ekran görüntüsü olarak da hazırlayabilirim?

    - diğer sözlüklerin vereceği sayının doğru olduğunu biz nasıl teyit edeceğiz?

    dolayısıyla konu ne olursa olsun rakipler arasında yapılacak olan istatistik için rakiplerin kendisinden bilgi toplanmaz. bağımsız ve tarafsız bir kuruluş kendi yetenekleri ile bu konuyu halleder ve ilgililere sunar.

    gereksiz bir gerginlik olduğu için açıklamak istedim. sevgiler.
    abi
  7. Saçma bir liste.Reyting kalitenin bir kriteri ise hepimiz incici pidelerden olalım. Hepimiz gelin-damat programlarını izleyelim. Hepimiz 11 yabancı oyunculu, yabancı teknik direktörlü "türk" takımlarının taraftarı olalım.

    https://www.alexa.com/siteinfo/incisozluk.com.tr

    Reyting ve çoğunluk her şey demek olsa hala dünyanın düz olduğunu düşünüyor olacaktık.

    Son olarak youreads'ten örneklersem
    Bir konu hakkında bir kişide yazsa o konu kaliteli ise işe yarayacaktır.
    http://youreads.net/baslik/babylon-5--61698
    Bu konuya sadece 1 kişi yazmış ama o kişi sayesinde bende süper olmasa da güzel,eski bir dizi izleme fırsatı buldum. Teşekkürler @yasasinkotuluk.