1. geçenlerde çanakkale'de istasyonunun açılacağını bir arkadaşından duymuştum, doğruluğu var mıdır bilmiyorum.

    önümüzdeki 2 yıl içerisinde deneyeceğim şey.
  2. planlayanların meraklarını giderebileceğim program.
    one
  3. çok kafanıza takmayın plan programda yapmaya çalışmayın. sadece burdan uçakla bir şehre gidin oradan yada türkiyeden interrail biletinizi alın gezin. dönüş uçağı biletinizide dönmeden iki gün önce falan alın kafa rahat gezin istediğiniz yerden dönün. kalınıcak yerlerede fazla para vermeyin gidin hostellerde kalın hem kaynaşırsınızda. eğerki türkiyede birşey çaldırmama konusunda kendinize güveniyorsanız hiç sıkıntı yapmayın orda da çaldırmazsınız. ben cebimde 1500 euroyla gezdim hostellerde kaldım. merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.
  4. bu hayatta gencken yapilmasi gereken en onemli aktivite. ah bir de yapilabilse.

    sene 2009, universite hayatinin son yaz donemi yaklasmaya baslamis, internet uzerinden okunabilecek her kaynagi tuketmisiz ev arkadasiyla, planlar yapilmis, rotalar cizilmis, yunanistandan italyaya gemiyle gecilirken saraplar icilmis, amsterdamda kekler yenmis hayallerde.

    sene 2016, interrail yapilamamis, 2 can ciger dost farkli ulkelerde calismaya baslamis, ayda yilda bir skypedan gorusur olmuslar.
  5. 2013 yılında tek başıma yaptığım ve kendimi tanıdığım yolculuğun vesilesi. dışarıda da uyudum, couchsurfing de yaptım , çok güzel ve çok kötü hostellerde kaldım, hasta oldum, bir sürü şapşallık da yaptım ama güzel oldu.
    ya insan yanlış tarihli biletle gezer mi ? gezermiş . al sana en alasından şapşallık.
    uçağının olacağı geceye hostelde rezarvasyon yapıp aylaklık edip bir gün daha buradayım sanıp şehri doğru düzgün gezmez mi? olabiliyor, şapşallık hali.
    meraklı kediler ayrıntı sorabilirler.
  6. kasım 15den sonra yola çıkacaklar varsa 15 kasımda frankfurt üzerinden başlıyorum yoldaş olmak isteyen olursa güzel olur.
  7. çok istiyorum gitmeyi ama bir yeri gezme tarzım insanların çoğu ile uymadığı için, tek gitmeme de annemin gönlü razı olmadığından gidemiyorun. ileride sevgilimle burcubiricik ve sevgilisi skunkie tadında gezmek istiyorum o yüzden, olmazsa da bir yerden sonra alıp başımı giderim herhalde
  8. 2 kere gerçekleştirdiğim yaz tatili eylemi. sorusu olan varsa kızıllandırabilir, yardımcı olurum.
  9. geçen yıl denediğim ama pek benlik olmadığını gördüğüm gezme şeysi. turlar daha mantıklı geliyor bana hem de çok ucuz olduğunu söyleyemem kendimi aşırı sıkmama rağmen. gidicekseniz de aman nolcak her türlü zaman geçer demeyin kafa dengi sorun çıkarmayacak kişilerle gidin
    wtf