1. video link kendisi yapamadığı için kudurmuş ve nefret kusuyor aq yobazı eğer orada o çocuk kızı dövüyor olsaydı karşına geçer sadece izlerdi.birde burası türkiye diyor evet burası türkiye tecavüzlerin,tacizlerin,şiddetin ülkesi türkiye.
  2. insanların özgürlüklerine böyle müdahale edilmesi çok saçma
    yazık bunun gibi adamlar her tarafta kaynıyor
    ne dersek diyelim boş...
  3. bu kaskta kameralı motorculara da ayrı gıcığım. bi olay olsun da kayıt boşa gitmesin derdindeler. bi de mont kask falan var ya. dayaktan korur sanıyorlar. o son küfürden sonra çıktığı yere geri sokardım bu iti. o kadar net.
  4. hakareti, hak eden insana her türlü şekilde edebilirsin.hak etmeyen insana yapılan hakaretin aşağı kalır yanı olmazdı ancak bu adam her türlü hakareti hak ediyor.eğer orada kadını öpmeyip dövüyor olsaydı bu adam müdahale eder miydi? etmez, sadece izlerdi.bu insanlar daha geçen aylarda çocuk tecavüzlerini meşrulaştırmak için oylama yaptılar işte bu insanlara her türlü hakareti edebilirsiniz çünkü hak ediyorlar.eğer etmezseniz,tepkinizi göstermezseniz kendilerinde cesaret bulup bu gibi olaylara devam ederler.

    bu gibi insanlara duyar kasanlar yüzünden bu gibi insanlar kendilerinde cesaret bulup tacize,tecavüze,şiddete kalkışıyor.aferin bu gibilere cesaret vermeye devam edin.eleştirmeyi öğrenecekmişim... ne diyelim "aaa öpüşen çifte laf atmış,burası türkiye aile var burada yaptığınız ayıp kalkın gidin lan." demiş aaaa çok ayıp mı deseydik.eleştirmeyi öğrenecekmişim sen önce duyar kasmış olduğun konuya bak duyar kastığın yobaza bak ondan sonra bana eleştirmeyi öğretirsin.
  5. o değil de kmliği neden soruyor bu adam? gbt mi sorgulayacak ne yapacak, nereden tutsan elinde kalıyor. arkadan gelenlere sen işine bak diyor bir de ironiye bak. saçma sapan bir olay.
  6. evet'çi zihniyet ürünüdür.
  7. iki çıkarımım var konu ile alâkalı. sizler ne düşünüyorsunuz bilemem:

    1 - bazı şeylerin umuma açık yerlerde yapılması sakıncalı olabilir. misal bir videoda izlemiştim metro istasyonundaki bankların üzerinde iki genç seks yapıyordu herkesin içinde. izlediğimde garip gelmişti ve rahatsız olmuştum sonuçta bunun yeri burası değildir diye düşünmüştüm. fakat sonra videodaki diğer kişilerin onları hiç sallamadığını hatta tebessümle seyrettiğini görünce anladım ki bu olay coğrafyasına göre farklılık gösteriyor. metroda seks yapılmasına bile rahatsızlık duyulmayan bir toplumda başlığın konusu olan öpüşmek eylemini gerçekleştirseniz kimse dönüp bakmaz bile. ama iskenderun'da o merdivenlerde seks yapsanız sizi maazallah taşlayarak öldürebilirler. her ne kadar onlara laf atan motorcu hadsiz ve haksız olsa da bu başlıktaki çiftimizin de en azından aklı başında düşünerek, bulundukları yeri de hesaba katarak davranması gerekir idi. bir olguda haklı olabilirsiniz ancak "istemeseniz de" bir takım sorunlarla muhatap olmamak için bulunduğunuz topluma göre davranmanız gerekebiliyor.

    2 - "ben bu denyolara pabuç mu bırakacağım!" da diyebilirsiniz ki çok yerine bir tepkidir. bunda da örgütlü olmak önemlidir. şöyle ki, bu ve benzeri olaylarda (kanunlarda yasak olmayan fiiler için konuşuyorum) size laf atan kişiye kim olursa olsun; kadın, erkek, yaşlı farketmez ağzının payını vereceksiniz. fakat bu güruh laf ile izahtan anlamadığı için burada şiddete başvurmak kaçınılmaz olacaktır. herkes, kendi özgürlük alanına müdahale edene haddini bildirirse (ağzına iki tane çakarsa, kafayı gömerse vs.) bu defa bu hadsiz dallamalar bilecek ki "ulan meydan bizim at koşturabileceğimiz bir yer değil, işin ucunda dayak yemek de var." böyle oldukça da bu tarz haddi olmayan sataşmaların zaman içinde azalacağını düşünüyorum. bu önerim biraz rahatsız edici olabilir ancak karşımızda biz edebimizden susup muhatap olmadıkça onlardan korktuğumuzu sanan ve daha çok kendini bir şey zanneden bir kitle mevcut.

    seçim sizin dostlar...