1. orjinal adı; jiltooui hwashin olan 2016 yapımı güney kore tv dizisidir.
    oyunculuklarını, gong hyo-jin , jo jung- suk , go kyung-pyo , lee mi-sook , park ji-young , lee sung-jae ve seo ji-hye paylaşmaktadır. dünyanın 8. harikası gong hyo-jin'in fanı olarak çok sevdiğim ve beğendiğim bir dizi oldu.
    yıllarca süren, abd dizilerindense , 16-24 bölümlük tek sezon kore dizilerini tercih ediyorum. içersinde çokça ergen dizisi olmasına rağmen, çok güzel mesajlar veren, çok kaliteli , sevimli dizileri de mevcut. 7.8'lik imdb puanını sonuna kadar hak eden bu dizide onlardan birisi.
    spoi takıntısı olanlara bir uyarı; ''spoi alırsam bünyem bozulur, dizi izleme zevkim kaçar diyenler'' arkanıza bakmadan şimdi kaçma zamanı.
    şimdi spoiler!

    pyo na-ri, bir haber kanalında, hava durumu sunucusu, oldukça iyi bir karakterde, nazik ve kibar birisidir. annesini meme kanserinden kaybetmiş, kardeşini okutma derdinde olan zorlu şartlarda hayatta kalmaya çalışmaktadır. bütün hayali, hava durumu sunuculuğundan haber sunuculuğuna yükselmektir. lee hwa-shin'e üç senedir platonik olarak aşıktır.

    lee hwa-shin, gözü kara bir araştırmacı gazetecidir. yaptığı haber nedeniyle kardeşinin işini batırmış,kardeşi yatalak hale gelmiş, yeğeni ve kardeşinin eşleriyle sürekli kavga halinde olan biridir. kendisi ile de kavga halindedir. bir gün pyo na-ri tarafından memesinde kitle fark edilecek ve tedavi sürecinde yaşadığı kaygı ve sıkıntılar, eğlenceli bir şekilde bize yansıtılacaktır.

    sevgili arkadaşlar; kerkese sağlık diliyorum.
    toplumda bazı hastalıklar, bazı cinsiyetlere rezerve edilmiştir. örneğin, meme kanseri geçiren bir erkek ile bir kadın toplumda aynı duygularla karşılanmaz.
    kadın, empati ve sempati ile karşılaşırken, ''erkek adam meme kanseri mi olurmuş'' diye düşünülmektedir.
    erkekler bu hastalıklarını toplumun alaylarından kaçınmak için, söyleyemez bile.
    hasta erkeğin, meme kanseri olduğu gerçeği yüzleşmesi ve hastalığını kabul etmesi bile zorlu bir süreçtir.
    bu hastalığı kabul edip, tedavi sürecine girişmesi ise, daha zorlu bir süreçtir. çünkü hastaneler meme kanseri bölümündeki kadın hastalar için dizayn edilmiş olur.
    işte bu dizi, bu hastalığa, bu hastalıkla mücadelede erkeklerin yaşadığı sorunlara, o kadar güzel değinmiş ki..
    yüzümüzde tatlı bir gülümsemeyle bu hastalıkla mücadele edeceğiz.
    herkeslere şiddetle ve hiddetle tavsiye ederim.