1. 45 çocuğa tecavüz olayında sessiz kalıp bu olayda ahlak abidesi kesilenler etrafta mavralar atıyor. çocukların tecavüze uğraması kadın cinayetleri normal o bakanın(!) bir kereden bir şey olmaz demesi normal ahlak dışı bir şey yok . bu söyleme ahlaksızlık diyorlar. zihniyetinizle beraber yok olur gidersiniz umarım
    ryu
  2. bir kere önüne yatmaktan birşey olmaz.
  3. valla ne dese akp zaten mağdur olacak. bence lafı koymasında bir beis yok. öyle de mağdurlar böyle de.
  4. kast edilen tabii ki belden aşağı mana değildir buradaki, herkes neye atıf olduğunu bal gibi biliyor. mesele başka yerlere çekilmesin ve kimse kimsenin zekâsı ile dalga geçmesin lütfen.

    edit: zaten önüne yatmış deyiminin belden aşağı bir manası yok. bahsi geçen güruh, önüne yatmak deyimini "altına yatmak" deyimi ile karıştırıyor.
  5. aramızda altına yatmakla, önüne yatmanın arasında ki farkı ayırt edemeyecek olduğumuza inanıp, bu şekilde kanı üretenler var.

    bilal' e anlatır gibi anlatıyorum;

    kanunların, hakların yani bir şeylerin sonucunu engellemek amacıyla kullanılır.

    burada bu kadının bu lafı işitmesinin nedeni; ensar vakfını kanunlara karşı haksız korumasından kaynaklanmaktadır.

    neymiş zorla akp li olacakmış. ulan milletin a* koyacağız lafların da neredeydiniz. şehitlere kelle dendiğin de. daha neler var neler. kimse kimseyi kandırmasın. kılıçdaroğlu' nu eleştirenler ya kelimenin anlamını bilmiyor ya da başka partili ama ayıp etmiş, diye kıvırıyor.
    ozumm
  6. "önüne siper etmiş, korumaya çalışmıştır" anlaminda söylendiği belli olmasina rağmen karşı tarafı açık buldum diye sevindirmiştir. kılıçdaroğlu sonradan yaptığı açıklamada bu sözü ilk kullananın yine kendilerinden biri olduğunu belirtmiştir.
  7. bu ifade oligarklardan alıntıdır. cinsellik içermemektedir. öyle olsaydı "altına yatmak" derdi. buradan mağduriyet çıkarmaya çalışan da zaten yalayıcıdır.
  8. yerinde bir ifadedir,

    bir kere altına değil, önüne demiştir ki; bu söylem zaten bu doğuştan mağdur arkadaşların kendi ifadeleridir.

    ikincisi, bu sözü sarfettiği kişi, daha bir hafta önce ''çocuk tecavüzü''gibi dünyadaki en rezil suçlardan birine bulaşmış bir kurumun savunuculuğunu yapmıştır.

    hiç kadın madın muhabbeti olmasın, bu teyze bu lafları çoktan hak etti. tebrikler kılıçdar, bu ahlaksızların anlayacağı dil tam da bu.
  9. amacini asmis olsa da "bir kereden bir sey olmaz" dedirten soylemdir.
  10. ''sabah akşam müslümanlıktan bahsediyorlardı, dinden imandan bahsediyorlardı'' işte sonuçları ortada.

    kılıçdaroğlu baştan sona doğruları söylemiş. kimsenin gücüne gitmesin. (bkz: bizim memlekette göte göt denir hakim bey)
    ozumm