1. bir kere önüne yatmaktan birşey olmaz.
  2. 45 çocuğa tecavüz olayında sessiz kalıp bu olayda ahlak abidesi kesilenler etrafta mavralar atıyor. çocukların tecavüze uğraması kadın cinayetleri normal o bakanın(!) bir kereden bir şey olmaz demesi normal ahlak dışı bir şey yok . bu söyleme ahlaksızlık diyorlar. zihniyetinizle beraber yok olur gidersiniz umarım
    ryu
  3. valla ne dese akp zaten mağdur olacak. bence lafı koymasında bir beis yok. öyle de mağdurlar böyle de.
  4. yerinde bir ifadedir,

    bir kere altına değil, önüne demiştir ki; bu söylem zaten bu doğuştan mağdur arkadaşların kendi ifadeleridir.

    ikincisi, bu sözü sarfettiği kişi, daha bir hafta önce ''çocuk tecavüzü''gibi dünyadaki en rezil suçlardan birine bulaşmış bir kurumun savunuculuğunu yapmıştır.

    hiç kadın madın muhabbeti olmasın, bu teyze bu lafları çoktan hak etti. tebrikler kılıçdar, bu ahlaksızların anlayacağı dil tam da bu.
  5. ''sabah akşam müslümanlıktan bahsediyorlardı, dinden imandan bahsediyorlardı'' işte sonuçları ortada.

    kılıçdaroğlu baştan sona doğruları söylemiş. kimsenin gücüne gitmesin. (bkz: bizim memlekette göte göt denir hakim bey)
    ozumm
  6. amacini asmis olsa da "bir kereden bir sey olmaz" dedirten soylemdir.
  7. seksist şekilde söylediğini düşünmüyorum ama lakin yarın tüm havuz medyası sözü öyle yerlere çekecekler ki bu mağduriyeti bi 3 seçim kullanırlar artık
  8. kimin önüne yatarsa yatsın, bunu dillendirmenin mantığı nedir anlamıyorum!
    söyledin de gizli bir gerçeği gün yüzüne mi çıkardın?
    bir takım kitleleri tatmin mi ettin?
    sessiz kalmış haksızlığa dikkat mi çektin?

    sadece seni cumhuriyete en layık gören medeni insanları üzdün, küçük düşürdün. kadınları savunun, bari siz ezmeyin lan.
  9. belli bir kesimin oyları ile seçilmiş bir parti başkanının bu tip kelimeler kullanması resmen acizliktir. önüne yatmak, altına yatmak falan filan bunlar ne kadar mide bulandırıcı söylemlerdir arkadaş. seviyesizliğini eleştirdiğin kesimin seviyesine inmek işte bir kelime ile ne kadar da kolay. koskoca kitlelere hitap eden bu insanların kelime dağarcıklarında ne kadar da az kelime bulunuyor.
    bana kalırsa kendisine bu sözlerinden dolayı dava açılırsa kesinlikle kaybedecektir, şahsi fikrime göre bu lafları ile oy bile kaybetmiştir diye düşünüyorum.
    karşındaki isterse terbiyesizin önde gideni olsun, sen yine de onun seviyesine inmemelisin. her şeyi geçtim, bunu söylediğin insan bir kadın.
    ayıp ulan, ayıp. sonra hak hukuktan, ahlaktan bahsedersiniz. bunun gibiler yüzünden zorla akp li olacağım, az kaldı.
    ayrıca başlık altında bu sözlere alkış tutanların 18 -20 yaşında arkadaşlar olduğunu düşünüyorum. aklı başında hiçbir muhalif bu sözlerin doğruluğunu ya da söylenmiş olmasını kabullenemez.

    edit: dava açılmış nihayetinde.
  10. kilicdaroglunun iyi siyaset yapmaya basladiginin göstergesi. bu cümle ile aslinda 1 tasla 2 kus birden vuruyo laap diye koyuyo ortaya.

    ayrica birinin bizi temsilen birseyler söylemesi gerekmiyor mu?. artik sinirlenmemiz gerekmiyor mu? daha sert tepki hak etmiyor mu bu tecavüzleri tacizleri savunanlar üstünü örtenler?