1. bana hep belli insanları hatırlatan çok özel anılarımın olduğu şu sıralar gitmemek için çabaladığım yer. kalbimi çok kırdın kadıköy alacağın olsun.
  2. bi saatlik mesafe olmasına rağmen bu yaz her gün gittigim sahiliyle herseyiyle harika bir yer(bkz: akmar)
  3. son zamanlarda eskiye nazaran çok farklılaşmış olsa da, bana göre hala istanbul'un en güzel , en huzurlu, en sıcak, en misafirperver ilçesidir.
    xera
  4. ezginin günlüğü'nün harika bir şarkısıdır.
  5. istanbul'un en sevdiğim semti.

    sahilden moda ya yürümesi ayrı keyif.
  6. evim kadıköy'e pek yakın değil ancak eve gittiğimde kadıköy'e uğramazsam kendimi istanbul'a gitmiş gibi hissetmiyorum. çeşitli sebeplerle 4-5 yıl boyunca uğradığım bir yer.sokaklar aşina, insanlar güzel, havasında yaşamın enerjisi. kısaca güzel yer. bak yine aklıma geldi özledim.
  7. hafta içleri özellikle kıyısında köşesinde kenara tüneyerek geleni geçeni izlediğim güzel yer. akşamları bu aktivite farklı bir tat veriyor tavsiye ederim.
    tes
  8. bir gün gökten tepesine çekirge yağacağına inanıyorum.
    bir yandan da çok büyük yanılsamadır. burada yaşarken dünyanın geri kalan yerleri, hatta şehrin geri kalanı yokmuş gibidir. sanki sonsuza kadar buraya yaşayıp, çalışıp, takılıp yaşlanabilirsiniz gibi. konfora kaptırınca ayakbağı noktasına gelir, bağımlılık gibi. köyüne dön değil, köyünden çık artık....
  9. evlerinde zor duran yüzde ellinin fazlasıyla sevmediği, istanbul'un en güzide yerlerindendir.

    (bkz: işte buralar hep seks)
  10. istanbulun, türkiye'nin hatta dünyanın en güzel semti, semtim. 1 gün ayrı kalamam be