1. evrimin basamaklarından biri. erkekler yemek içmek güçlü olup ulaşabildiği tüm kadınları döllemek üzere tasarlanmıştır. kadınlar ise en güçlü erkek tarafından döllenip o erkekle birlikte sağlıklı nesiiller yetiştirmeye kodlanmış.

    şimdi kadın ciddi bir ilişki istiyor üremek ve çocuk yetiştirmek. erkeğin derdi önüne gelen dişiyi döllemek. bu aradaki olaya farklı bakış açısından kaynaklanan durum.

    40 yaşıma geldim. kendimden on yaş büyük sevgilim de oldu kendimden on beş yaş küçük sevgilim de. abartmıyorum hepsi asklepios26eses sen çok zeki bir adamsın neden içiyorsun neden bir düzen kurmuyorsun demiştir. ben mal edinmeye karşı biriyim. 15 yıllık doktorum bir cep telefonum bir bilgisayarım bir fotoğraf makinesi iki pantolon üç gömleğim bir ayakkabım var.

    bana yetecek kadar para hep kazanabildim. beş yıl kadar doktorluk yapmadım doktor maaşı denilenden çok daha fazlasını kazandım. tüm karşıma çıkan kadınlar bir düzen kurmamı salık verdiler. ben ne yaptım hep gittim. arkadaşım ben buyum. harcayabileceğimden fazlasını kazanıyorsam bunu biriktirip mezara götürmeye çalışacak biri değilim. fazlası varsa çevremde ihtiyacı olan birine veririm. kimine rakı ısmarlarım kimine kitap hediye ederim kimine yemek parası. herkes bunu yapsa dünya daha güzel bir yer olur ve herkes mutlu olur kafasındayım. benim gibi adamı değiştirmeye çalışan kadınları anlayamıyorum. iyi biri olduğumu ve iyi bir felsefem olduğunu düşünüyorum. benimle mutlu olacaksan gel takılalım olamayacaksan siktir git arkadaşım beni niye değiştirmeye çalışıyorsun.

    mantığını anlasam da pratikte saçmalık olduğunu düşündüğüm hareket.
  2. değiştirdikten sonra çekip gitme istiklal marşı ve kapanış ile son bulur.
  3. değişik erkekleri görmemizi saglamıştır. zorla mı degiştiriyor olum. degişme.
  4. kadınlar erkekleri değiştirir arkadaşlar.
    erkekler değişmemeye çalışırlar.
    yani bi şeylere çalışan erkeler oluyor canlarım.
    parov
  5. cinsiyetten bağımsız olarak adam olun o zaman demek istiyorum.

    bir insan düşünün ki sorumluluk sahibi, öküz denemeyecek kadar kibar, karşısındakini zor duruma düşürmeyecek kalbini kırmaycak kadar düşünceli vs vs. şimdi ben bu adamı niye değiştirmeye çalışayım? sen sorumsuzun tekiysen, hödük bir herifsen üzerine mesai harcıyorum diye teşekkür etmen lazım. (ben şahsen hiç yapmak istemem)
    bu örneğin yaşanmış ve başarılı olunmuş tecrübeleri bizden önceki birkaç nesilde fazlaca mevcuttur. o sebeple düşünce popüler. ama günümüze geldikçe başarısızlık oranı yükseliyor.

    eğer hatun kişi sizi romantik komedilerdeki tiplere döndürmeye çalışıyorsa o kızın kalitesini sorgulayın. ya değişin ya da kızı değiştirin(her iki anlamda da düşünülebilir). bunun dışında kadın-erkek, düzgün bir şekilde konuşulduğunda laf anlayan tiplerle takılırsanız veya böyle bir tip olursanız belki bir gün şirinleri bile görebilirsiniz.
  6. yanlızlığa bahaneler.