1. fenomen olmak için değil muhtemelen kalabalıklaşmak için video yayınlayan grup. çünkü iki bilemedin üç kere adam döversin. dördüncüsünde hapsi boylarsın. ama kalabalıklaşıp şiddeti toplumsallaştırabilirsen cezadan yırtma ihtimalin artar. dolayısıyla yaptıklarını doğru bulup destekleyenlere tavsiyem organizasyonu genişletmeleri.
  2. bakırköy'deki ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde ve uludağ üniversitesi, psikiyatri kliniğinde bir süre bulundum.
    çok çeşitli insan tanıdım, bir gece kendini doğrayan genç birine bile şahit oldum.
    fakat bu feministler kadar ruh hastası görmedim.
  3. biraz saf gibi duran bir grup. habere baktım şimdi. o çocuk orada kalkıp sağlam vursa birisine vurduğu kızın hiç sansı yok. tamam kadın hakları savunulmuyor, kadın erkekten korunmuyor. örgütlenin. buna sözüm yok ama gidip 3 kişi bir erkeği dövmek komedi. bunlardan bir grup bir gün bir yanlış anlaşılma sonucu bana böyle bir şey yapmaya kalkarsa estetik yaptırmak zorunda kalırlar. valla bak, kendimi savundum der çıkarım işin içinden...

    örgütlenin ama bunu akıl mantık çerçevesinde yapın. böyle olmaz bu işler..
  4. twitter sayfalarına baktım. tacizci olduğu iddia edilen elemanın attığı mesajların ss'lerini koymuşlar. saldırıya dayanak olarak da bu mesajları gösteriyorlar. diken gibi muhalif sitelerin paylaşımlarını da rt'leyerek daha da fazla görünürlük çabası içindeler. yalın ayaklı kızların spor salonlarında çalışmalarını koymuşlar, biz örgütleniyoruz, ayaklarınızı denk alın türünden işportacı ağzıyla kuru tehditler.

    şiddet yerine psikolojik baskıyı tercih edenlerdenim. her tarafa o elemanın attığı mesajların çıktılarını alarak duvarlara, panolara yapıştırmaları, bildiri gibi dağıtmaları daha feministçe bir davranış olurdu bence. kesinlikle de daha etkili.

    şöyle gidip bir mekan bassalar, 3 kişi ve üzeri olsalar, örgütlü suç ve çeteden yargılanırlar ve mutlaka bir ceza alırlar. akıl hocaları da dangalak bu cadıların!
  5. bolca kendilerine ayıracak vakitleri olan cadılardır. iş hayatına başlayınca göreceğiz sizi. (bkz: işsiz)
  6. erkekler yapınca şiddet olan kadınlar yapınca neden şiddet olmuyo. ben bunları pkklılara benzetiyorum. adalet saglamak için adaletsizlik yapıyorlar. azalarak bitmeleri temennisiyle.

    tanım: dün şehit olan yüzbaşıdan daha çok ilgi görmüş saçmalık.