1. biri ne zaman eve gelsem üstümden inmeyendir, sürekli sarılıp öpen, en içten sevgisini hissettiğimdir. sürekli telefonda konuştuğum, dertleştiğimdir. diğeri de ergenliğini doyasıya yaşayan, durmadan bana sataşan on dokuz yaşımda evde birlikte koltukların tepesinde gezdiğimdir. çok seviyorum çok.
  2. bu sene doğum günümde arayıp şaşırtmıştır beni.
  3. bazıları kardeş olur bazıları kalleş. bizimkilerle aramızda bir sorun yok. geçen memlekette komşu altlı üstlü oturan iki kardeşten birinin eşi ölmüş. diğer kardeş ortalarda yok. abisinin eşinin cenazesinde bulunmuyor adam.
  4. genelde küçüğü büyüğünden dayak yiyerek büyür, allahtan en büyük benim ihiuhiho halen çeşitli işkence yöntemlerimi üzerinde denemekten kaçınmam, sinirlendiğim zaman bacağındaki kılları kirpik kıvırıcıyla çeker yeri gelir muşta ile hafif döverim ama iyi yetiştirdim kardeşimi.. küçüklükte mal mal çizgifilmler izleyeceğine happy tree friends izletip, çığlık maskeleri eşliğinde tuvalete kitleyerek çocuğun korku eşiğini düşürdüm zaman içinde.. hadi ama o kadar da kötü bir abla değilim. ben annesinin emanet ettiği küçük kardeşini kalorifere zincirleyip gideni tanıyorum ajdskflf hem annemden daha da dikkatliyimdir ben evden kaçta çıkar kaçta girer hiiç kaçmaz kimle buluşur.. ergenlik zamanı düzenli telefon kontrollermden haberi yok tabiiy, okuduğu kitaba da karışırım çünkü ben dünyanın en tatlış ablasıyım bence