1. lübnan doğumlu, boş bakışlı, matrix'in neo'su aktör. oyunculuğu tartışılır ancak karakterine uygun bir rolde efsane olmasına da şaşırmamak lazım (bkz: constantine - francis lawrence) tabi önemli olan bu adamın hayat felsefesi, yaşam tarzı. görmüş geçirmiş, hayat denilen sınavın ders notlarını yalamış yutmuş, popüler kültürden uzak, asi tarzıyla elinde sigara parkta efkarlı efkarlı oturan bir adam var ortada daha ne olsun.
  2. bana sigara yakma isteği getiren 2 aktörden biridir.diğeri matthew mcconaughey'dir.
    qqdn
  3. knock knock gibi vasat altı bir filmde oynayarak hayal kırıklığı yaratmıştır.
    wbg
  4. milyon dolarlarına rağmen toplu taşıma kullanan adam gibi adam, sadece hollywood un yıldızı değil kendisi aynı zamanda gönüllerinde yıldızı.
  5. iyi bir oyunculuğu olan, kötü prodüksiyon ve hikaye kurbanı hollywood aktörü.
  6. yaşlanmayan yakışıklılardan biri, en önemlisi onca zenginlik ve imkanlar içinde adam gibi adam, insan gibi insan profili çizmesi.
  7. oyunculuk konusunda harika adamlık konusunda ise efsane bir abimizdir matrix de set ekibine motosikletler alması beni benden almış olup muhetemelen vampir olan aktor
  8. newyork metrosunu çoğunlukla tercih etmeme rağmen bir türlü metroda denk gelemediğim metroyu çok sık kullanan aktör.
  9. kanada'lı aktördür ve hayatı pembe dizilerde oynuyormuş gibi yaşamıştır. iyi bir prodüksiyon ile mükemmel bir film ortaya çıkabilecek senaryosu hazırdır.