1. büyük poposu haricinde bir özelliği olmayan vasıfsız celebrity. açıkçası kendisini güzel veya estetik, göze hoş gelen bir kadın olarak görmüyorum. reality showuna malzeme çıksın diye geçenlerde ailesinin köklerinin dayandığı ermenistan'a gitmiş. gittiği tarih ise ermeniler tarafından soykırımın yüzüncü yılı olarak kabul edilen tarihmiş. ermenistan devleti reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşünüyor sanırım. yoksa ben milletimin sözcülüğünü yapması için böyle bir kadına görev verilsin istemezdim.
  2. (bkz: kardeş sen ermeni demişsin ama karı resmen karslı)

    tamam şaka.

    bu kadının poposu eskiden güzeldi. yani güzel bir büyüklükteydi. gittikçe bozdu, büyüdü durdu. şimdilerde ise rezalet. aynı kanye west gibi yani. iki kader ortağı birbirini bulmuş hem. kanye de stronger falan diye single çıkartmıştı. deli patlamıştı. victoria's secret'a çıkıyordu. ne bileyim bir saygınlığı vardı. bu kadar geyiğini yapmıyorduk adamın. şimdi her yer kanye'den nefret eden insanlarla dolu.
  3. 'yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı' - kanye west.
    adam çok özlü konuşmuş.
  4. bizim burada bunun kalçasını konuşmamız saçma, bence bu başlığın kalça başlığına taşınıp orda kim kardashian'ı tartışmamız lazım.