1. bir kadinin alimli olup olmadigi kisiden kisiye farklilik gosteren goreceli bir durum olup genelleme yapilamayacak olsa da 193cm boyla 170cm den kisa kadinlari yuzu ne kadar guzel olursa olsun cekici bulamiyorum. (*:laflara bak hele, seni kim napsin deve)
  2. veee clifford geri döner.

    1.70'ten kısa bütün kızlar yasta, 17 santimlik topuklu çizme satışları patlamış, boy uzatma ameliyatı yapan estetik kliniklerinin telefonları kitlenmiş, türbelere akın eden kadınlar yüzünden yollar tıkanmış durumda.

    yazık değil mi bu gencecik kızlara. size seksi görünmek uğruna bir kuşak heder olacak. günah. yapmayın.
  3. kişiye göre değişir. herkesin seksilik algısı kendine.

    mesela bazı kızlarda 182 cm boyu olan ve 105 kilo erkekleri seksi bulmuyormuş. peki seksi bulunmayan erkekler ne yapsa beğenirsiniz? şaka gibi ama seksiliklerini vurgulamak adına masturbasyon yaparken limon yalıyorlarmış.
  4. aksine boyu kısa minyon kadınları hep daha seksi bulurum. tek istisna biraz kilonun kısa boyda sırıtması.
  5. bu cumleyi yazmaktam korkarim ellerim tas olur diye. tobe tobe.
    ozellikle uzun boylu ve/veya iri erkekler icin kesinlikle dogru olmayan onerme.
  6. bodur tavuk her daim piliç olduğundan mütevellit, gayet yersiz bir tespittir. hadi bakiyim, pış pış.
  7. yanlış olan önerme,bir kadının çekiciliği sadece boyundan,endamından kaynaklanmaz,hatta kadının asıl çekiciliği gülümsemesi ve (eda sı dır) bakışıdır.minyon (kısa boylu,şişman olmayan) kadınlar yapı olarak zaten genelde bebek yüzlüdür ve yaş almalarının yüzlerinde bıraktığı etki,uzun boylu kadınlara nazaran ileri yaşlarda görülür.
    kadın olsun,erkek olsun bir insanın genel olarak neşeli olmasının (görünmesinin) tamamıyla kişiliğiyle ilgili olduğunu düşünsem de,edindiğim izlenim minyon insanların genel olarak daha neşeli olduğu (göründüğü) yönünde.
    kısacası aslında minyon (kısa boylu,şişman olmayan) kadınların çok daha hoş ve albenisi olduğu.
    bunlar benim bakış açım,bir başkası elbette farklı düşünebilir.sonuçta beğeni kriterleri genel olarak görecelidir.
  8. vagus
  9. yanlış olmayan ama doğruluğunu da kanıtlayamayacağımız bir durum bence. kişiden kişiye değişmesiyle birlikte, aynı kişi için ruh halinden ruh haline değişiklik gösterebilir. kendimden örnek verecek olursam, bir arkadaşımın çok seksi bulduğu bir kadını seksi bulmadığım olmuştur. herkesin algısında oturmuş bir 'seksi' tanımı olduğundan dolayı bu boya yaşa vs. bakmaz. şöyle kadınlar hiç seksi değil dedikten sonra öyle bir kadın görüp seksiliğine hayran kaldığım olmuştur. tabi abartmamak lazım
    tera