1. kitap sarma sigara,e-kitap fabrikasyon sigara gibidir.biri pratiktir,kolay ulaşılır.diğeri zahmetlidir,romantiktir.fakat neticede ikisinden de aldığınız şey nikotindir.
  2. türkçe e-kitap sayısının ve çeşidinin az olması, istenilen ya da ihtiyacınız olan değil de daha çok popüler kitapların bu piyasada henüz olması, pdf, e-pub'ların okuyucu ya da diğer dijital cihazlarda sorunlu olabilmesi, bazı yazar arkadaşların değindiği gibi koku, dokunma vb. romantik nedenlerle kitap diyeceğim kıyaslama. özellikle ingilizce e-kitap- kitap olayını düşündüğümüzde ise maddi boyutu ve arşiv zenginliği göz önüne alındığında e-kitap avantajlıdır.
    ozee
  3. kitap kazanır. tartışmasız. o kitabının kokusu, hışırtısı beni benden alır. ayrıca taşıma konusuna gelince; bi tatilde 1500 kitap mı okuyorsunuz? bi tatilde 5 tane yeter kitapkurtları...
  4. kitabi acinca tozundan hapsirmayi bile sevdigimden, kitap ise, dokunayim kokliyayim istedigimdir. bu karsilastirmanin galibi tartismasiz kanli canli kitaptir.. bak yine canim cekti, aksam olsa da kitabimi okuyup ucsam gitsem bu cirkin dunyanin karanliklarindan..
  5. teknoloji koku yaymayı bulamadığı sürece kitap her zaman öndedir benim için
  6. kitap kazanır. tartışmasız. o kitabının kokusu, hışırtısı beni benden alır. ayrıca taşıma konusuna gelince; bi tatilde 1500 kitap mı okuyorsunuz? bi tatilde 5 tane yeter kitapkurtları...
  7. eğer benim gibi iki günde bir kitap bitiriyorsanız e-kitaptır çünkü malesef kitap fiyatları 20 tl den başlıyor ve iki günde bir 20 tl vermek bir öğrenci olarak benim için ağır bir masraf.ayrıca 4000 kitaplık sanal bir kütüphanem var istediğim her yerde okuyabiliyorum olur ki bir gün kitap fiyatlarını düşürürler e-kitapları bırakırım çünkü kitap kokusu bambaşka bir şey.
  8. biri kokusuyla diğeri rahatlığıyla mest eder.
  9. e-kitaplar ı (özellikle yabancı dildeki) temin edince çıktı alıp kitap haline getiririm.bilgisayarda kitap okunmaz o kadar!adım cafer kaçakçılığı severim
    omega
  10. kitap saklama ve taşıma derdi olmadığı için e-kitap. altını çizdiğin yerleri ayrı yerde toplamak kolay. kitabı kutsallaştırmayı zorlaştırması açısından da e-kitap denilebilecek karşılaştırma. sadece 400 kb'lık bir veri var önünde. içeriğe odaklan. kitap tozu almak, sahaf sahaf gezmek gerçekten bu kadar önemli mi? ben bilemem.